mhtp2802 Senaselimefendigil yok be canım benim normal denicez önce epidurelle eğer tabi extrem bir durum olursa sezer
mhtp2802 CananAkdag ewet iyi bulmuşsun maşalla sana 👏👏uyudu sanırım ses seda yok son günümün tadını çıkarayım dedi herhalde 😂
mhtp2802 Poncigim2508 abooo aklıma gelince içim bir tuhaf oluyor 🙈🙈bir günde doğurabilir miyiz acaba yoksa 2-3 güne sarkar mı
Deletedmom021 CananAkdag ya abla dedim ama benden büyükdür diye🙈😂 inşallah sağlıkla bebegini alır kucağına 🌼😍
hilal_yener Deletedmom021 sağol canım benim burdayım 😂 doktor sabah 6 dan sonra birşey yemek yok içmek yok dedi sahur yapar gibi kalktım az uyuyayım dedim heycandan zor uyudum gece 🤷🏻♀️ Allah izin verirse 3.30 da doğuma gircem
mhtp2802 hilal_yener Poncigim2508 masalsii AysennHED Ngngng kuzular allah yardımcımız olsun 🙏🙏son gelişmeleri yazın haberleşelim yine
masalsii mhtp2802 ay benımde bugün dogum şeklim ve tarihim belli olcak tansiyonum yüksek bir haftadır preeklampsi başlangıcı var muhtemelen artık alalım diyecek 38+2 yim bende ama çarşamba günü isteyeceğim 😂 cok heycanlıyım inşallah sağ salim kucagına alırsın❤️
ZeynepTalas Siz yazdıkça ben heyecan yapıyorum ya 36+1 deyiz bakalım benim nasıl olacak korku heyecan stres 😰
AysennHED mhtp2802 Hayirli doğumlar canım 🤲Ben yoldayım gidiyorum hastaneye 39+4 günlük olmuştuk bugün Rabbim yar ve yardımcımız olsun🤲
Ngngng mhtp2802 bende hastaneye geldim şimdi yatışım yapılıyor en geç 9da alacaklardı sezaryen stresliyim
_aysenur Ya kızlar hepinize hayırlı güzel doğumlar diliyorum rabbim bi avazda kurtarsın yavrularınıza kavuşun inşallah ❤ bizlere de dua edin 35+1 olduk bakalım bizim zamanımız ne zaman gelecek böyle sizleri görünce çok daha fazla heyecanlanıyorum 😊
AysennHED mhtp2802 aminn insallah canım 🤲 ben hastanedeyim anestezi doktoru muayene edicem bekliyorum 😊 sizler ne durumdasiniz
Tanyaa Yarin sabah 6 da hastanede olacağız 37 +1 de gelecek lina kuş ❣️ gelişimini kilo ve boy olark tamamlamis suyu azalmis istersen alalim dedi doktorum 19 mayis bebesi olacak inşallah ❣️ Hem 19 mayis hemde kadir gecesinde dogacak güzel kızım ❣️
ozlemoz13 Tanyaa ayyyy bende çok istiyorum ya, 38+2yim ama normal bekliyoruz yalancı sancılarım da çok keşke bir sürpriz yapıp gelse çocuğum ne güzel bir günde gelmiş olur ismi de Ata oğlumun 💙👼
Poncigim2508 Mer-ve90 39 haftalık doğduk sezeryanla keske dün uyusaydım suan 1 saatlik uykuyla duruyorum 😂😂