Merhabalar bende burda doğum hikayelerini okudukça cesaretlenip her daim normal doğuma hazırlık yapanlardandım. Öncelikle çok güzel bi hamilelik geçirmiştim ne kusma ne ağrı ne sızı taaa ki 27.hafta gebelik şekerim çıkıncaya kadar.. yediklerime zaten dikkat eden biriydim 10 kilo aldım oda çoğu ödemmiş haberim yokmuş.. 30nisan gecesi şiddetli bir baş ağrısıyla uyandım 33+4 haftalıktım tansiyonumu ölçTüm ve bingo 16/10 15/9 seyrediyor. Hemen doktoruma yazdm gün boyu takip edip ertesi gün doktora gittim ve idrarda protein kaçağı olduğunu öğrendik 24 saat idrar topladık sonucu 555 çıktı (son değer 150) böylece hemen ciğer geliştirici iğne vurulduk alfamet tansiyon ilacına başladık ama nafile 14/9 sınırda çıkıyor hep.. 10 mayıs pazar günü Anneler gününde 15/11 tansiyon çıkınca doktor hastaneye Tekrar gitmemizi ve tansiyonumu düşürmeye çalışmamızı önerdi gittik. Bu arada tam 35 haftalık olmuştum. Akşama kadar nst çekildi tansiyon ölçümlerim yapıldı amaaan bende bişey yok para tuzağı sırf diye düşünürken saat 11 deki nst sonucunda bebeğimin kalp atışlarında sorun olduğunu gördük hemşireler doktor yolda acil sezaryene alıyoruz seni demezlermi☺️ Sokağa çıkma yasağı var annemler yetişemedi eşim eşyaları almaya gitti oda yetişemedi ben tek başıma doğuma gittim😢 şaşkınlık korkudan tansiyon 18/11 e fırladı spinal sezaryenle tam 23:59 da anne oldum hemde anneler gününde🥰🥰 2200 gram doğdu ve sadece 1 saat yoğunbakımdq kaldı sonra yanıma getirdiler çok güzel bir duyguydu .. tabi 2 gün sonra sarılık geçirdik gene 1 gece daha hastanede yattık ama şuann yanıbaşımda mis kokulum Defne Elam🥰 uzun oldu arkadaşlar sezaryenden korkmayın ve olabildiğince az kilo alın ben hemen toparlandım ödemim gitti 9 kilo vermişim son 1 kilom kaldı ☺️ Darısı sizlerin başına 🥰🌸