Hepinize merhaba bi çoğunuz tanır beni daha öncede dua istemiştim sizden covid 19 a yakalandım diye çok şükür zor günler geçti 39+4 haftalık hamileydim bide 18 aylık oğlum war hastalık yüzünden dokunamıyırum demiştim Allah kimseyi yavrusundan ayırmasın tedavi bitti şükür neyse Bütün gün temizlik yaptım bide 20 defa otur kalk yaptım sonra uzandım yoruldum baya bi baktım ki ıslandım normal dir yoruldum dedim su durmadı resmen aktı sonra hastaneye gittik oo kadar iyi dilde bilmiyorum tabi eşimi almadılar içeri kadın kontrol eti 5 cm açılman war süper dedi doğum hemen olur dedi diğer doktor geldi daha sancım yok tabi belden iğnemi yaptı tamamen uyuştu zaten hiç bi sancı çekmedim hastaneye gitmem le doğum arası 2 saat bile sürmedi bide geceye denk geldi zaten hem doğum günüm hemde oğlum doğdu 💕bu arada bebek ne kadar büyük yani iri bi yapıya sahip olsa doğum oo kadar kolay oluyor ilk çocuğuma daha küçüktü gerçekten çok zor bi doğumdu bunda da Allah yardım etti çok şükür hakkınızı helal edin