Yarim_Kilo_Kiyma Bbsraa Hadi yaa 😳 neden ki acaba , benim kuaför arkadaşta deznfektan işlemlerine uyulursa yılbaşına kadar böyle çalışılacak yoksa tekrar kapatacaklar demişti. Kurallara uyulmuyorsa demek ki
Bbsraa Yarim_Kilo_Kiyma günlük kazanç olduğu için bayram arifesinden dolayı bence açıldı. Öyle duyumlar almış tabi ama belli olmaz yine de :)
Asminnil sehergunduz ben gidiyorum canım kendi çarşafımı götürüyorum çubuğu filan değiştiriyor öyle yaptırıyorum jiletle olmuyor epilatötle alamıyorum doktor tüy dökücüyü önermiyor mecburum tek pişmanlığım evlenmeden önce keşke lazere gitseydim
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom262 Yaaa yaaa doğru , millet önemli testlere gitmiyorlardı , 50 bin tane laf sayıyorlardı
Deletedmom262 Yarim_Kilo_Kiyma yaa neler neler yazıyorlardı birde bize😂 sanki kontrole gitmekle hata ediyorduk. Kuaför sakat is.ben gitmiyorum gitmem de.. gidenlerde allaha emanet artik.
Yarim_Kilo_Kiyma Deletedmom262 Bizlerinde gitmesine ihtiyaç var ama , çokta ertelenmeyecek işler değil. Hatta eşim dedi saçlarını ben keseyim senin , malum oda gitmiyor berbere bende onun saçlarını kesiyorum . Sanırım biraz daha idare edebiliriz
Deletedmom262 Yarim_Kilo_Kiyma benim sacimida esim kesti. Idare ediyoruz boyle. Dehsete kapilmaya gerek yok kil tuy icin cok fazla diye dusunuyorum
Yarim_Kilo_Kiyma sehergunduz Kızlar birde hamile iken saç kesilmez diye bir fetva geziyor ortada , ne diyorsunuz ! Ben kestirmek istiyorum sa saçlarımı
Degisken Yarim_Kilo_Kiyma saç kesilir hamileyken. Ben iki hamileliğimde de kaç kez kestirdim. Zaten batıl inançlara da inanmam
Degisken Evden çıkmayıp virüsten korunup kuaföre gidip virüs kapmakta var. Alnında yazmıyor ne müşterilerin ne de çalışanların virüs olduğu. O yüzden gitmeyin.
YagmrK sehergunduz kapısının önünden geçmem uzun bi süre.. bugün haberlerde izledim 30 kuaföre koronavirüs bulaşmış onun temas ettikleri vs düşünürsem kafayı yerim
Degisken MinnakLiva evet en tehlikeli kesim kuaför berber şuan.çünkü evlere gittiler dükkan kapalıyken o kişilerden bulaşmıştır. Şimdi de dükkana gelenlere bulaşıcak.
Canselugr sehergunduz ben gerek duymuyorum 😄masallah oyle derdim yok kıl falan o yuzden gitmiyorum vırus de var gıtmemeyıde dusunuyorum