Hayat2706 Kızlar göğüslerimin etrafı kahve kahve lekeler benekler oluşmuş , hamilelikten mi acaba biraz endişelendim , göğüs ucundaki kahverengi etraflara dağılmış gibi
Nurutku9090 Hayat2706 bu postu açıcakdım bende bende aynı durumdayım etrafına dağıldı nedeni ne acaba bi aile hekimine gidicem
Merve_17 Hayat2706 Bende de var kızlar 38 haftamdayım gögüslerimin ucu ayrı karardı ve üstü benek benek siyah lekeler var hormonlardan oluyormuş
Merve_17 Hayat2706 Aynen öyle canım korkulcak birsey yok benim hormonlar okadar coştu ki boynum siyahlaştı göbek deliğimin yanında siyah leke gittikçe büyüdü baya bir hasar aldım 🤦🏻♀️😁 Ama herşey Bebeğim için değer o iyi olsunda Allah’ın izniyle lekelerede çözüm bulunur 🌸
Buse80 Hayat2706 aynısı bendede var canım annem bebek emdikçe onun rengi açılır diyor ama bakalım gorucez 🤷🏻♀️☺️
Merve_17 Buse80 Ben ilk başta kir sanıp her duşa girdiğimde deli gibi keseliyordum sonra doktoruma sordum o söyledi😆😆 Umarım Doğumdan sonra geçer
Destinaroza Genellikle erkek bebeklerde olur benim de oyle oldu cnkukizimda bisey olmamisti ama bu oyle gecicidir genel olarak vucudum da karardi zaten
Hosgeldin Kızlar kiminin yüzünde çıkıyor lekelenmeler kiminin vücudunda benimde göğüslerim aynı şekilde etrafı benek benek ucuda kapkara kaldi