Ezgimine Arkadaşlardan aranızda Ferrum fort kullanıp kalp çarpıntısı, elde uyuşukluk, yutkunurken zorlanma, dışkıda mukus gibi ağır yan etki olan oldu mu?
ilkbahar Ezgimine olmadı 😂ama bunlar olmuşsa doktorundan değiştirmesini iste… Bana verdiği demir hapı kabızlık ve mide bulantısı yapınca değiştirmişti… 🙂
bilgemcetin Ezgimine en çok etki eden ilaç ferrosanol ama yan etkileri çok yüksek alerji ishal bence hamilelikte kullanılması gereken en doğru ilaç maltofer uzun bir süreç yükseltmesi için ama hiçbir yan etkisiNi görmedim
Deletedmom021 ilkbahar aynısı degilmi😅ben yanlış yazdım 🤦bende kullandim bu aralar fenalaştım bende degistircem 🥺
ilkbahar Deletedmom021 etken maddeleri aynı olabilir ama kutuları farklı 😃😂 seninkinde sanol da var ticari isminde benimki sadece gynoferon 😄
ilkbahar Deletedmom021 ben şimdi oligofer fort kullanıyorum sıvı şekilde 🙂 bana iyi geldi tadı küçükken içtiğim şuruba benziyo 😊😀 ama eczacı oligofer yerine başka bi isimle verirse sakın alma bana bi tane verdi komfort mu tam hatırlamıyorum adını haşere içiyorum gibi geliyodu tadı 🤢🤮
ilkbahar Deletedmom021 ferrum kullanmadım, ama o da hap, ben şurup gibi tek kullanımlık oligofer seviyorum 😀
Mom9272 Deletedmom021 kan ilaçlarım geneli bulantı yapar bitane içip bırakma dene kendini vücüt hemen ilaçlara alısamıyor tepki veriyor şikayetlern devam ederse şayet değiştirmesini iste doktorundan
ilkbahar Deletedmom021 kız iste de tadı damak zevkine uyarmı bilmiyorum, ben severek içiyorum sen sevcenmi acaba 😊 😃 bari bi kutu yazsın içinde 10 tane çıkıyo.. Bana hep üçer kutu yazıyo genelde… Yazdırırsan da eczane başka verecekse ordan alma illaki oligofer olsun 💃💃💃
Deletedmom021 Mom9272 oy benim güzel aplam😘😘😍😍❤️❤️tamam cumaya kadar iciyorum zaten cuma düzelmezse degistricem zaten eczaneci bulantı kabız yaparsa degistri demisti yapıyor 👍🤷