Zivenna Kızlar 14 haftalık oldum canım sürekli lahmacunlar , çöp şişler, kebaplar istiyor 🤤🤤🤤ya belki saçma ama cinsiyetle alakası olan var mı? Benim gibi olup da cinsiyeti belli olan varsa öğrenmek isterim
ilkbahar Zivenna benim de ilk zamanlar canım onlardan istiyodu bi de nar gibi kızarmış koyun eti 😵 işin garip yanı da hiç birini yiyemiyorum 😵 hamilelik gibi hassas bi dönemde de yemeyi denemedim 😃 erkek bebek bekliyoruz inşallah 🙂
ruyam51 Zivenna daha yeni herifime diom canım bunları istyr sabah belli die avradını s****m nie gündüz demdn yprdk dio kocisim😅😅😅
Yvzslm Zivenna benimde o haftalarda aşırı et yeme isteği vardı, oldum olası eti de çok severim 😂cinsiyetle ilgisi var mı bilmem ama benim oğlan olacak 💙
Yrnkrm Zivenna ben inanılmaz tatlı yedim ve hala yiyorum tatlı hakkı ekşi ayşe derler meselesinden alakası yok benim kızçem olcak🧚♀️🤗
Zeynepekr Zivenna Bende aynı durumdayım 🤤 gebeliğimi öğrenmeden hemen önce sürekli et düşünüyordum meğer hamileymişim . Hala öyle 😊 kızım olacak Allah’ın izniyle 🧿
Aysenurr1 Zivenna ben de inanılmaz derecede tatlı yedim tatlı yedikçe herkes erkek bebek olacak dediler ama kızım olacak inş💗 kiraz aşermiştim ocak ayında eşim bulduda rahatladım 💗😄
Veraveannesi Etsiz yemek yiyemem diyemem klasik egeliyim et anlayışım köfte ve köfteyide severdim fakat hamilelikte ilk aşerdiğim şey köfte ekmek oldu sonrasında tiksindim et yiyemiyorum kız bebiş bekliyorum ve hep egesel şeyler canım istedi keşkek gömeç şimdide börülce çıksın diye bekliyorum semiz otu ya kızım bana çekicek egeli damak tadı var yada bilemiyorum 😂 ama cinsiyetin yiyeceklerle odaklı olduğunu düşünmüyorum belli olmuyor yani 😁
nilgun_41 Zivenna benimde canim sizin gibi et istiyordu tika basa yiyordum benim oğlum olucak inşallah 😊
8152 Keşke hepsini yemek istesem canım hicbirsey istemiyor iki gün kusuyirsam bütün herşeyden tiksiniyorum birşey yiyemiyom 😔😔😔
Melike-0467 Zivenna ohhh maşallah benim yerime de yeee lütfen 😂 16 haftamız bitti hep ekmek peynir patates haşlama başka birşey yiyemedim varlık içinde yokluk çektim resmen bebişim erkek 🧿
Cemre-1993 Benimde hiç sevmediğim ve yemediğim bamya ve taze yeşil fasülye istemişti 😂😂😂bamyalar gözümün önünden geçer ki ve tadını önceden hiç beğenmezdim ama şuan sürekli yiyorum ve oğlum olacak😂😂
Elif010 Ben Urfa’ya gelin gittim ciğerdir ettir hiç sevmem eşim ailesi yer ben makarna yerdim 😂normalde de yiyemem hamileliğim 6. Haftalarında deli gibi ciğer istedi canım 💁🏽♀️ Oğluşum olacak inşallah 💙
Annesininbali Zivenna benimde et canım istiyo rüyalarıma kadar giriyor hamile kalmadan önce etle aram iyi değildi etli tuzlu acı yemekler canım istiyo kızım olacak inşallah oglumdada hamur işleri canım istedi hep