Snurugur Hanımlar kaç haftalıksınız ve bebeğimiz ne kadar? Bizim gelişim 2 hafta önden gidiyor tam bir tosun paşa geliyo inşallah 😂 birde önden giden bebeklerde doğum erken mi oluyor acaba bileniniz var mı
Bzz Snurugur benimde 10 gün önden gidiyor 32.haftadayım aynı soruyu doktoruma sordum erkenmi doğuyor diye öyle birşey yok dedi 😀
Pnrkrb Snurugur 29+3 te iken 1466 gramdik. 31+3 olduk su an. 32+5 te kontrolumuz var o zaman yine ogrenecegiz insallah 😊
Betull41 Snurugur 36+6 da 3615 gramdi cuma günü sezeryan olucam 38+2 de şuan ne kadar ve doğunca ne kadar olacak bilmiyorum tosun paşa olunca mecburen sezeryan olucam 😂
Kubs Sonda sorduğun Sorunun cevabını bilemiyorum 🤷🏻♀️ 35. Hafta başlıyor yarın, 34başında 46cm 2416gr çıktı minik tosbik çiçek kızım 🤩
Ozlmece22122 Snurugur benimde 2 hafta önde gidiyor ben bu kadar seviniyorum valla doktor suyunda kilosuda fazla erken doğum olur dedi bütün moralimi bozdu
DBaybars Snurugur Bizimde 3 hafta önden gidiyor 33 haftalık olması gerekirken 36 haftalık görünüyordu. Doktorum sorun yok dedi. Son adet tarihine göre doğum gerçekleşiyor gelişime göre değil bu arada sorunuzun cevabını vermiş olayım
Eley Snurugur 36+4 de 3.070 kg dik. Şuan 37+2 yiz. Doğum tarihimiz tam belli değil. Şu zor günlerde rabb’im hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
My-Baby Snurugur 37+2de 3280gr olmustu, simdi 38+1 olduk yarin kontrolumuz var bakalim kac olmus🤔 1hafta onden gidiyo kilosu dedi doktor bana da ama problem degil dedi 4u gecmezse normal dogurursun dedi