Adhnsema Evet biz 14+5 olduk teyzeler sizce cinsiyetimiz belli midir kontrole gitmelimiyiz yoksa beklemelimiyiz 16. Haftaya kadar 😊
Esesli Adhnsema bugün 15+2 ama inatla sakladı. Doktor uğraştıkça o iyice kapattı. 11+4 de erkeğe benziyor dedi 14 de de çıkıntı var gibi dedi. Bugünde kız gibi dedi. İnatçı sıpa sakladı da sakladı
Glhn06 Adhnsema 12. Haftamda erkek olacağını öğrendim erkek bebişler daha çabuk gelişiyormuş o yüzden ayırdımı yapılabiliyormuş cinsiyetinin☺☺☺
Pcoslubiranne Adhnsema Kontrol zamanın ne zamansa o zaman git bence benim 14+3deydi kontrolum öğrendik.Erkek olacak.Kesin mi diye üstüne basa basa sordum evet kesin dedi.Bacaklarını kapatmazsa öğrenirsin.
Adhnsema obirannee aynen canım değişiyo herkesin bebişler kendini göstermeyebiliyo bazen ben test sonuçlarımı göstericem doktoruma beklesem mi gitsem mi çok kararsız kaldım
Adhnsema Esesli kendini göstermeyen bebişler genelde kız derler canımm hayırlısı inşallah 😊 bende çok merak ediyorum bekleyemicem sanırım 16. Haftaya kadar
Esesli Adhnsema inatçı sıpa. Benim için fark etmez cinsiyet ama insan merak ediyor bi an önce isim bulmak öyle seslenmek istiyor
Aysenurtsr Adhnsema benim de 13,14 de gostermedi kendini. Sonra gosterdi, erkek 🙂 o denilen hicbisey tutmuyor 🙂 gostermezse kiz, eksi yiyosan kiz felan 🙂
deletedmom12 'bebek göstermiyo diye bşy yoktur göremeyen doktor vardır ' demişti doktorum 13. haftada gördü
Adhnsema deletedmom12 bazıları popolarını döndükleri için görememeleri normaldir ama doktordan doktorada fark var tabi
Aysenurtsr deletedmom12 bebegin pozisyonu ile de alakali gorememek. Donmusse, acmiyorsa, doktor nasil gorucek 🙂 kendini ovmus sizin doktorunuz 🙂
Esesli deletedmom12 valla bugün çok uğraştı dönsün diye ama bende fark ettim toplandı kaldı hiç sırt üstü falan dönmedi
Adhnsema Aysenurtsr ekşi tatlı meselesine bende inanmıyorum canım o herkeste farklılık gösteriyor ama kız bebekler gerçekten geç gösteriyor kendini çok şahit oldum yani
deletedmom12 Aysenurtsr valla bende öyle sandm ama bnmkini gördü.tavsiye edilen bi doktor zaten tüm tavsiye edenlere soylemiş 12-13. haftada..bakmayın birazda doktorların nazı
Aysenurtsr Adhnsema bana da hep oyle dediler, nazli kiz dediler 🙂 ama 3 kezdir gittigimizde degismedi hep erkek 🙂) saglikli olsunlar insallah.
HaticeNazlcan Bizimki 11 haftada belli oldu iki defa daha sordum yine aynı cevap erkek kesin belli olmuştur 16 hafta baya uzun bir süre 😍😍
Adhnsema momtobee bu sene erkek senesi maşallah kime sorsam erkekk rabbim hayırlısıyla sağ salim kavuştursun bebişlerimizee 😍