Emrem2320 Eşimle birlikte olduk doğum hızlansın diye 5 aydır yapmıyorduk arkasına nişanım geldi ve belim kasıklarım agrıyır sizce dogurucammı
Civcivim34_44 Emrem2320 bence hemen doktora git açılman olmuş olabilir aynısını yaşadım cünkü nişan geldi bel de şiddrtli agrı sancılarını sık kontrol et bi duş al ve bence git doktora ben nişan geldikten 1 gün sonra dogum yaptım
semdem1 Emrem2320 Bence de doğumun habercisi bunlar. Doktorum adet ağrısı gibi ağrın olacak 1 saat içinde geçmezse hemen gel hastaneye demişti bende 8 aylık hamileyim
Emrem2320 Civcivim34_44 ya regil agrısı gibi ben almanyadayım sıklaşırsa gitmek istiyorum eşim burası yatış yapar kalırsın bn yanında kalamam bırakmazlar dedi BNde emin olman gitmek istemiyorum
Emrem2320 semdem1 ya ara ara tutuyo belim hep agrıyo ilk hamileliğim sancıdan anlamıyorumki lavaboya oturunca çok oluyor regli olcamda olamıyorum gibi yarın 39 haftaya gircem
Deslem semdem1 bende aynı canım da sabahtan beri bel ağrısı kıvranıyorum sancı mı acaba nişan falan da gelmedi 34+3teyim erkende :(
Civcivim34_44 Emrem2320 regl agrısından cok daha farklı anlaşılır derece de sırt ve bel agrısı dus aldıgınız zaman gecmiyosa dpgum agrısıdır ki bence dogumun habercisi
F_Nermin Doktorlo konuş canım, suyun falan da gelirse gecike bilirsin biraz. O yuzden doktora söyle ve hastaneye git. Doğum belirtileri bunlar