EniseEren mamas papas ocarro diye tutturmuştum bir ara. E bebeğe girdik. Orda çalışan personel dedi ki abla bunj sana satmam daha iyi benim için ama bu çocuk doğduktan sonra ya arabaya binmek istemezse ya sevmezse arabayı dedi. Böyle çok müşterim var dedi. Öyle diyince benim tüm ocarro hayalim yalan oldu 😁 o kadar para verip binmediğini düşünmek üzdü 😊 prego Nirvana yı da aynı zaman da bulduk. Başka mağazadan, o dönem e bebekte yoktu. Aynı mantık bence. Ben oturma ünitesinde ve ayak kısmında ip olan modelleri pratik bulmuyorum. Tam yatar pozisyon olması için diyorlar ya, bebekken zaten puset öneriliyor omurga gelişimi için.pusette rahatlıkla uyumalı yani. Oturma ünitesi de sırt kısmından ayarlanabilir şekilde ve bence en önemlisi pratik katlanıp çok yer kaplamıyor olması.
Ben mamas papas ocarro diye tutturduğum dönem eşim kraft ace 2 diye tutturmuştu. Tabi biz internetten bakıyoruz fotoğraflarına. Mağazaya girip katlandığı anı görünce direk iptal ettik kraft düşüncesini. Joie iyi diye duydum ama puset oturma ünitesine oturtma düşüncesi hoşuma gitmediği için iptal ettik onu da. Tabiki bunlar şahsi düşüncelerim. Sonuçta hepsi aynı mantık. Bütçe de değerlendirilmeli, 😊 bücürler inşallah sever bebek arabalarını da alınan paralara değer 😊