Hll3840mhmt Normal doğum yapan var mı? Kaçıncı hafta bıraktınız yada bırakacaksınız bilgisi olan yazabilir mi
YagmrK Hll3840mhmt Doğumdan 1 gün önce kan sulandırıcı iğneyi, 32. Haftada coraspini bırakacağız dedi bana
Ozlembugday Canım ben kullanıyorum her gün hibor kan sulandırıcı iğne.şuan 36 haftalıgım doguma az kaldı.Benim doktorum doguma kadar kullanmaya devam hatta doğumdan sonra 3 hafta yine devam sonra bırakacagız dedi
Naciye1303 Bende 33+1 coraspini 2 gün önce bıraktım herhangi bir sıkıntı olmazsa normal doğum yapabilirsin dedi doktorum 🤰🏻
Hirosimo Bende 32 haftalığım coraspini yeni verdi kan değerim düşük diye ama netten araştırdım son 3 ayda kullanılmaz diyo ama niye verdi anlamadım kontrole kadar kullanırım sonra sorarım yada kullanmam diyorum🤔
Ozlembugday Hll3840mhmt canım doğum şekline göre degisiyormu bilmiyorum ama ben zorunlu sezeryan olacagım.bizim durumumuzda olan hamilelerin cogu sezeryan yapmak zorunda oluyormus zaten.normal dogumu genellikle önermiyorlarmıs.bende aspirin kullanıyordum bu arada doktorumun soyledigi üzre 34.haftaya geldigimde bıraktım ama igne sonuna kadar devam
Cemos_habes Bende başladım kan sulandiriciya enox vuruyorum her gün bebeğimin ikiz olduğunu öğrendim 2 hafta oluyor bir gebelik kaybim var morluk yada kanama oluyor mu yaptığınızda hanimlar
Mina00 Cemos_habes ikiz gebeliğini ne zaman öğrendin canım? Bende enox kullanıyorum bunun dışında bişey kullanıyor musun
YagmrK Beyzaharun yumuşak dokulara yapın iğneyi kas içine yapmayın bide iğneyi yaptıktan sonra ovalama vs yapmayın 7 aydır eşim vuruyor 1 tane morluk yok kolumda