ElifMnll Kızlar varmı klomen ile ilk ayda gebe kalan pko var 1,5 sene önce 8 haftalık düşük yaptm hala gebe kalamadm e doktorum klomen duphaston coraspin verdi bunları kullanan ve ebelik elde eden varmı lütfen yardımcı olun 👏
Elifcek ElifMnll ben klomen kullandım ilk ay kaldım 18 gün kaldı doğumuma ikizlerimi bekliyorum ☺️ Ama pko yoktu bende 2 yıl korunduk sonra bebek istedik kendimiz denedik ilk ay olmadı . Strese girdim çünkü ben evlenip direk spiral taktırmıştım. Gebelik düşünmeden önceki ay kaydı spiralim cıkarttırdım. Çıkaran doktor baya kızdı bana . Daha önce gebelik olmamış çocuk doğurmamışsın bu spiral yumurtalıklarına zarar verir niye taktırdın diye baya kızdı. Sonra işte ilk ay denedik olmayınca korktum bende doktora gittik . Klomen verdi birde ovulasyon testi yaptım iki gün üst üste yumurtlama görmüştüm ☺️
Nehir08 ElifMnll canım bende kullandım gebelik elde ettim çatlatma iğnesi ile ama düştü bir ay sonra C life kullandım kendiliğimden kaldım ayrıca bende ilk düşükten 1,5 sene sonra kalabildim 2 düşüğüm var stres en büyük sebep unutma bunu
ElifMnll Elifcek kuzum birşey sorucm sadece klomen kullanmştm ya ovulasyon yapıyorm hala yok yumurtlama ne ilaç biteli 4 gün oldu adern 13. Günü ne zaman oluyor tahmini yumurtlama 🤷♀️
ElifMnll Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağnza almak nasip olsn inşallah 🥰 bende ilkini doğal yolla kaldım nbir daha kalamadım şimdi klomen kullanıyorm çok heycanloylm çatlama problemim yok diye gerek duymadı doktorum iğneye şmdi bende ovulasyonla takipmedeyim o zaman bana ilişki günleri vermşti zaten ama nasip yaa hemde ikiz ne büyük hayalim sağlıklı hayırlı evlat olsnlar da inşallah 🥰
Elifcek ElifMnll ben 16. Ve 17. Gün görmüştüm yumurtlamayı ☺️ İki yumurtam vardı ikiside çatlamıştı şimdi ikizlerimi bekliyorum hamdolsun🤲🏻 Sen devam et ovulasyona göreceksindir inşallah 😊
ElifMnll Elifcek oh içimi rahatlattın kuzum Allah razı olsn bende üzülmştm olmıck diye daha 13. Günüm devam ediyim bakalm ben kaç yumurta oldğunuda bilmiyorm korona mahfetti bizi doktorum 2 gün var sadece gün verdii ondan biraz endişeliyim bakalm 😊
Elifcek ElifMnll muayeneye giderseniz doktorunuz söyler yumurtanın durumunu ☺️ Ne kadar büyüdüğünü çatlayıp çatlamadığını sizi daha iyi bilgilendirecektir 🥰
ElifMnll Geçmiş olsn kuzum 😔 Çook sevindm çok şülür kalmıssn Allah sağ salim kucağna almak nasip etsn kuzum ben denedim denemediğm şey kalmadı ama yok eşimde sıkıntı yol hormonlarm normal rahim filmi temiz ama olmuyo tabiki nasip edecek Allah klomenede ilk defa başladk bir kere hebe kaldım kendiliğimden siye doktor çatlatma iğnesi vermedi olurmu olmazmı Allah bilir ama umudum yok zaten bir kere olup bir daha oşmaması çok garip pko var bende hafif ondan galja 😔