Allah kimseye evlat acısı yaşarmasın o kadar zorlu hastaneye gittiğimde bebeğim bir saat sonra ölmüş ertesi gün hemşireler başımda kendı aralarında konuşurken duydum ben 2 gün yoğun bakım 4 gün serviste yattik Allahım ne kadar zordu o günler herkes bebeğini kucağına alırken yanlarında emzirirken ben hastane koridorlarında delirmiş gibi ağlayarak dolaşıyordum aynı arkadaşın dediğini gibi o kadar şey hayal etmiştim lohusa takımları bebek odası herşey sonra olanlara inanamadım ben bebeğimi hiç görmedim resmini çekmişler sonra ordan gördüm çok acı bişey 40 gün boyunca gece gündüz kulağımda ağlayan bebek sesleri allahım ne kadar acı karşı komşunun bebeği olmuştu benim odam karşıya bakıyordu hergün bebek kıyafetleri asardı bebeğinin sesleri gelirdi ben hep yatağında ağlama krizlerine girerdim neden benim olmadı allah bu acıyı neden yaşattı diye zaman geçtikçe toparlandim eşim yanlız bırakmadı eşim subay izin verdiler Sağ olsun komutanları çok anlayış gösterdiler ben toparlana kadar yanımda kaldı toparlandim evet ama acım hala ilk günki gibi ne zaman bebeğinin mezarına gitsem akar gözyaşlarım şimdi tekrar hamileyim diyorlar bana unut geçmişi ilk bebeğini şimdiye bak ben nasıl unuturum oda benim canımdan kanımdan kuzumdu hâlâ hic. aksatmadan mezarına giderim biri karnımda diğeri toprağın altında sizde lütfen en ufak bir rahatsızlığınız olursa hemen gidin doktora başkalarına sorup milletin ağzıyla rahatlatmayin kednidinizi hamilelikye böyle şeyler olur normal demeyin evde otururken nerden biliyoruz normal olduğunu en önemlisi sıkı sıkı kan ve idrar tahlili yaptırın 2 haftaya bir kücüçük minik canlar ihmallikten ölmesin annelerin yüreği yanmasın allah bu acıyı düşmanıma göstermesin