Bhrslckmrt Merhabalar Allah nasip ederse bebeğimi 15 haziranda kucağıma alıcam fakat kıyafetlerini alırken tedirgin olduğum bir konu var hastane çıkışı dışında kıyafetlerini uzun kollu mu kısa kollu mu almalıyım
Yarendeniz Bhrslckmrt benimde temmuz da ben uzun kollu aldım hep yenidoğan üşür en azından 40 ı çıkana kadar uzun zıbın ve ayaklı alt giydiricem
Deletedmom_26 Bhrslckmrt erkek çocuk çok sıcağa gelemiyor diyorlar ben bide antalyada yaşıyorum buranın sıcağı beter diğer yerlere göre neredeyse ben yazlık zıbınlar çıkmış çok hoş kısa kollu ve uzun kollu olarak aldım ben çocuk bide çabuk büyür dediklerine çok küçük bişeyler almadım hem uzun hem kısa kollu olarak aldım doldurdum valla ben ya 😂
Mervetemel Benimde mayıs sonu haziran başı doğumum bende hep uzun kollu tulum aldim ama iç zibunlari kısa kollu ilk doğan çocuk kusun kanadından bile rüzgar aliyo derler
Bhrslckmrt Deletedmom_26 bende İzmir’de yasıyorum çabuk büyüdüğü için çok uzun almak istemiyorum erkek bebeğim haziran sonu sıcak olur diye düşünüyorum