AydnKuyumcu Şu an 36+5 hamileyim ve 2 buçuk cm açıklık var. Ama kafam çok karışık sezeryan mı olsam normal mi. Neden sezeryan derseniz hamileliğin başından beri mide bulantısı çekiyorum ve bu beni çok yordu doktorumda bildiği için sezeryana tamam dedi ama bebek biraz küçük bi bebek dedi kilo aldırman gerek dedi o zaman 38.haftada alırız dedi. Sizce ne yapayım?
HlyaSinanAk AydnKuyumcu herzaman icin herseyin normal olani en guzeli normal dogumda bebegini hissederek dunyaya getirmek ne guzel bi duygu olsa gerek. Ilk dogumum sezeryan. Ustunden dokuz sene gecti ve 24 haftalik hamileyim ikincide sezeryan olacak normale yanasmiyolar keske normal dogurabilsem. Epidural dusunuyorum bu sefer ki dogum anina sahit olayim en azindan diye.
NaimeYilmaz AydnKuyumcu Hersey musaitse kılosuda fazla yoksa normal doğum imkanını kacırma bence 🙏 gecen gun kontrole gıttım bayanın biri geldi 4 gunluk cocuguyla inanırmısn karnı bile yok denıcek kdar azdı kotunu cekmıs bebegını almıs kontrole gelmıstı 😊 hem korse gıyme ımkanın olmucak sezeryanda lohusalık donemı boyunca . Gobegn bu yuzden kalablr . Ayrıca hemen ayaklanma ve bebegnle dıledıgın gıbı ılgılenememe durumunda olablr sezeryan 4-5 gun kollamak ıstıor blıorsun kaç dıkıs atılıor.. Ama normalde özgür oluyorsun . Daha bir sürü etken var ama yatmamak hemen ayaklanmak yeterlı bir motive bence 🙏 Hakkınızda hayırlısı olsun sağlıklı dogumlar hersey gıbı buda gecıcek unutmayn 🤗
Traumengel AydnKuyumcu 10 gün oldu sezeryanla doğum yapalı, keşke normal yapsaydım dedim , inanılmaz ağrılarım oldu ben çok zorlandım, tercih senin tabi herkes aynı olacak diye birçşey yok elbette,
Canann AydnKuyumcu 7 gun once sezeryan oldum. Ameliyattan ciktgm andan itibaren okdr can acisi cektimki bin pisman oldum ama bnm mecburiydi. Yardmsz hcbsr yapamiyorsn berbat biseymis ameliyatli olmak bir an once gecmesini bekliyorum. Elinden geldgnce normal yapmaya calis derim ben
Candemirmom Açılman varsa bekle bence bukadar sabretmişsin çok az kalmış. Ama artık sezeryanda normal gibi eski insanların laflarına bakma sezeryanda için temizlenmiyo diyorlar allah aşkına hangi devirdeyiz. Çevremdeki sezeryanlılar okadar memnun ki bidaha hamile kalsam sezeryan olurum diyorlar. 👍🏻 Tabiki herşey sana kalmış benim açılmam olursa normal isterim ama olmazsa hiç beklemem açılsın die direk sezeryan🙏🏻İnşallah herkesin gönlüne göre olur .
AydnKuyumcu Candemirmom doğrudur haklısın. Ve doktora sordum temizlenme olayı diye birşey yok diyor. Bilmiyorum inan kafam çok karıştı. Bi yandan mide bulantısından yoruldum bi yandan sancı geliyor. Eğer normal olursa 40.haftaya kadar bekliyecem ha tabi doktorumun dediği gibi daha bu haftada açılman var her an herşey olabilir diyor.
AydnKuyumcu HlyaSinanAk normalden hiç korkmuyorum normali tabi ki en güzeli. Dediğim gibi ben sadece mide bulantısından yorulduğum için sezeryan olsun dedim. Yoksa normali en güzeli.
AydnKuyumcu NaimeYilmaz haklısınız 🙏 gerçekten herkesin bana böyle moral vermesi çok güzel geçicek hepsi biliyorum allah yar ve yardımcımız olsun