Öncelikle herkeze merhabalar uzun soluklu bir hikaye baştan söyleyeyim 😀…6 yıllık evliyim ilk başlarda istemedik bebiş 1 yıl kadar.daha sonra kararımızı verdik ama hep hüsran oluyordu her ay benim için doktora gittik ne eşimde ne bende hiç bir problem yoktu ama olmuyordu evliliğimizin 4. Senesinde hamile olduğumu öğrendim fakat mutlulugum cok kısa sürdü düşük yaptım…bu mutlulugun peşini bırakamazdım sürekli dr a gıttım gıttım geldım ve en sonunda aşılamaya karar verdik maalesef oda tutmadı 3 ay daha bekledik beni tüp bebeğe yönlendirdi 1 ay sonrası için randevumuzu aldık👏 Veee ben adetime 1 hafta varken hamile olduğumu öğrendim dünyalar benim oldu hemen kan testi hopp 78.0 🙂 hamileliğimim ilk 3 ayı muhtesem geçti hiç bulantım vs olmadı . Bir sabah eşimle sabah uyandık yatakda sohbet edıyorduk birden doğrulunca burnumdan sol taraftan pıtır pıtır sular akmaya başladı cok korktum eşim birdaha olursa bana soyle dedi aksamına tekrar oldu .ertesi gün dr gıttık kkb… beyin omur ilik sıvısı olabılır dedı Ankaraya sevketti gittik 1 hafta boyunca strese girdim su akmaya devam etti Allahtan korktugumuz başımıza gelmedi yeniden devam … 5. Ayıma girdim gece acı içinde kıvranarak uyandım böbreğim ağrıyordu dayanamıyordum hastaneye gıttık 1 cm taş ağrı kesici vs 3 gün hastanede yattım gecıcı bır sure kurtuldum dr stent takılabılır ama bıraz daha bekleyelım dedı 6. Ayımda tekrar ağrım oldu yıne 3 gün hastanede yattım acılar içinde. Buda geçti dedim 15 gün kadar sonra gece tuvalete girdim yarım cay bardagına yakın su geldi gıttıgım hastanede dr test yaptı su dedi erken doğum riski beni doğumhaneye aldılar gelen baktı giden baktı alttan . Kabus gıbı bır geceydi 🥺 yok yaşamaz yok şöyle yok böyle nöbetçi dr insafsız beni maffetti sabah başka bi dr geldi beni Sivasa sevk etti ambulansla ağlaya ağlaya tangır tungur 3 saat yol gittim 4 gün hastanede kaldım şansıma çok iyi dr larla tanıştım ve 4 günün sonunda taburcu olup evıme geldım … okadar çok sey yasadıgım için elim hep yüreğimdeydi bi şekilde 37.haftama kadar geldim ufak tefek problemleri hamilrleliğinin en başında olan dolu dolu kanamalarımı saymıyorum … normal doğum korkumu yenemediğim için 39. Haftamda dr um sezaryen için gün verdi ve benim 37+6 gecesi suyum geldi kesinlikle anlasılıyor durmuyor haftam erken olmadıgı için korkmadım banyomu yaptım temizlendim güle oynaya hastaneye gittim bel agrısı ile sabaha kadar nst de bekledim gram sancı cıkmadı sabah dr ym geldı 8 i 10 gece ameliyata alındım spinal . Sonra pamugumun sesi geldi yanımda gıydırdıler hep nasıl iyimi diye sordum iyi dedi çocuk dr u içim rahatladı… ufacık yanagıma dokundurup götürdüler dr uma hızlı dikin bian önce kavusmak istiyorum dedım güldü 🙂 beni asagıya indirirlerken kalbim pır pır dı oda ne oğlum odada yok küvöze alınmış o an tepemden asagı kaynar sular döküldü …🥺 cok agladım ben agladıkca çöktüm hiç birşey sürmedim ağzıma dr um bile gözleri doldu oğlum hızlı nefes alıp verıyormus doguma kendını hazırlayamamış 12 mayısda doğum yaptım dün eve getırdık oglumuzu cok şükür buda geçti şimdi emzirdim mışıl mışıl uyuyor… 3.100 gram 48 cm doğdu bu arada herşeyim 💙 burayı ve sizleri çok seviyorum yanlış yazdıklarım varsa affedin kızlar umarım herkes sağlıklı bir sekılde evladını kucagına alır hoşçakalın 💙💙💙