Nslhnfdn Merhaba arkadaslar. Benim ilk gebeliğim ve henuz 3 hafta 2 gunluk. Bugun ilk defa muayaneye gidecegim. Kese görmek icin yapilan vajinal muayanenin bir sakincasi var mi ?
SevDin Nslhnfdn hiçbir sakıncası yok canım hamileliğin ilk haftaları keseyi ancak vajinal muayenede görebiliyor doktor
Elifblr Yok canım gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin ben de 5 haftalıkken gitmiştim o şekilde bakılmıştı. Zararlı birşey olsa zaten doktorlar yapmazdı o şekilde muayene.
Setenay Bi zararı yok inşallah. Bende 4-5haftalıkken gittim keseyi göremedi. Ve çatala çıkardılar. Bi sorun olmadı şükür.
delettdmom66 SevDin bn hiç Altan muane olmadm 5 haftalıkken karından ulturason da göründü kese 31 haftalıgm bi sorun olmadığı sürece Altan muane de bakmiyolar
SevDin delettdmom66 3 haftalıkken kese üstten gözükmez o yüzden mecburi bakıyorlar 1 aylıkken gittiyseniz alttan bakmazlar sadece çatı muayenesi olduğu zaman baklılır hoş bakılsada hiç bir zararı yok zaten doktorlar kimsenin hamilelileğini riske atmak istermi hiç bayanında endişesi varsa 1-2 daha bekleyip doktora öyle gidebilir
0114 Nslhnfdn canim bende 3 haftalikken ogrenmistim doktoeum vajinal ultraisnla bakti tabi kese gorunmedi kucuktu i zaman binzararini gormedim ama
delettdmom66 SevDin 5 haftalıkken gittm zaten 3 haftalıkken kese altanda üstünde gözükmez ki kese ama bazı hastaneler 1 aylıkken de bakıyo altan bn korkuyorum bsy olur diye o yüzden hiç Altan baktrmadm imza bile atırıyolar Altan muane istemeyince listede bisuru imza vardı
aren6161 vajinal muayne ilk haftalarda cok ama cok saglikli ben 7.haftaya kadar alttan muayne edildim arastirma hastanesine gttim hicbir zarari yok aksine yarari var karindan goulemio terslik oldugunda ama vajinal muaynede daha net goruluyor gersey
BirsenDeniz Nslhnfdn vajinal muayenenin hiç bir zararı yok olsa yaparlar mı doktorlar ben 25 haftalık hamileyim her hafta doktora gidiyorum riskli gebelik olduğu için her hafta da bakılıyor dert etmeyin bunları