Mukaddes-123 Ben Trabzon’da yaşıyrm bi ay sınra doğumun var ve çok az kaldı 🤭🥰heyecanlıyım eşim uzman çavuş ,ailem Giresun’da yakınlar yani diyo doğuma oraya gidelim daha iyi olur daha iyi bakılırsın diyo kafam çok karışık gitsemmi gitmesemmi nasl hareket edicem şaşırdım sizde kaynana evinde on gün rahat edebilrmiyim acaba gitsemmi 🤭🤭😂
Fatovebebegi Mukaddes-123 orda size bakicak olan kaynananızla aranız iyiyse gidin kayın valideniz neden gelmiyor acaba normalde onun sizin yanınıza gelmesi gerekmez mi
m_yel Mukaddes-123 siz annenizin nazını çekersiniz anneniz sizin nazınızı çeker. ayrıca daha rahat olursunuz, tabi ki yine de sizin kararınız
Deletedmom95 Mukaddes-123 valla bende doğuma yakın Giresun’a gidicem tayinimiz oraya çıktı. Ama ailem İstanbul’da kayınvalidem Sakarya da napsak ne etsek bilmiyorum 🤷🤷
Ecek Benim kaynanam melek gibi ama annene nazın geçer ben annemi istersim ama korona yüzünden malesef :(
Mukaddes-123 Ecek Hmm benim de öyle ama şimdi doğumdan sınra çok karşıyorlar ya ondan kafayı yerim yemem bilemıyrm 😂
Mukaddes-123 Fatovebebegi aslında gelecekler di korona vrdı izin faln o yüzden biz gideriz dedik sonra yasak kalkınca eşim yine gidelim diyo bana ne yapcamı şaşırdım
muallim6anne Aynı durum bende de var , benim eşim de uzman çavuş. Ben eşime söyledim, rahat edemem diye, bakacak olan kendi evime gelsin dedim
Fatovebebegi Mukaddes-123 ben olsam gitmem kendi evin kendi doktorun olucak 9 ay gittiğin doktor seni Doğum yaptircam yasaklarda kalkti nasılsa onlar gelsin ben gidemem de Benin burda bu düzenim var de her şeyi topayop oraya gideceksin bide en önemlisi sen ilk bebeğinle başka evde tanışıyorsun ya kendi evine gidince çok zorlanıyorsun en önemlisi bu boşluğa düşüyorsun bir ikincisi çocuk kendi evini bilmiyor ki kaynananın evine alıştı
NihalBurak Mukaddes-123 valla ben haftaya kayınvalidemlere gidecem biz doğudayız onlar Bursa da doğuma kadar kalacam doğumu orda yapacam Allah nasip ederse hatta bebeğimin 40 I çıkasıya kadar kayınvalidemler de kalacam kendi annem de gelecek doğuma ama o çöm durmayacak kaynanam bakacak bana 😅
inciiim Mukaddes-123 canım bende kayınvalidem le aynı şehirde yaşıyorum kendi evim var ayrı ama şuan annemin yanına geldim doğumu burda yapacağım çünkü anneme nazım geçer 😊
Wonderanne Mukaddes-123 ben ne olursa olsun eşimin yanında doğum yapmak isterim esin de gelecekse olabilir ama hiçbir yerde kendi evinde olduğun gibi rahat edemezsin bence