Umudyuklu Selâm Anneler🥰 Cinsiyetimizi çook merak ediyorum kontrolume de oldukça zaman var tahmin alabilir miyiz😊 Bugün 12 haftalık olduk. Bu ultrason görüntüsü 11+3 de ki muayeneme ait🤲 Resmî yükleyemedim yardımcı olur musunuz🤗
Nezrinnn Hani derler ya 140 uzeriyse kalp atisi kiz diye altiysa oglan ne kadar dogru bilemiyorumda o yuzden sordum
Umudyuklu Nezrinnn Ben bu uygulamada da yeni olduğum için bunu da sizin söyleminizle öğrenmiş oldum eğer cinsiyete erken dese bile kalp ritminden tahmin etmeye çalışacağım sonraki kontrolde 😊😊
Gulusuat Nezrinnn yalnisdir canim benimki 170 di erkek dedi😊 Surekli eksi yiyodum kiz diyodular yuzumde ciller oldu kizdir dediler yani bana erkek diyen olmadi hic doktordan basqa😂🤣
1Vera_ Umudyuklu canım benimkini bu sayfa bildi. Ücretsiz olarak bakıyor bir ona sor istersen. https://instagram.com/nubteorisi?igshid=1i86mbxh1eqsu
Umudyuklu Tugce1803 Teşekkür ederimm Rabbim sizlere de hayırlı sonuçlar almayı nasip eylesin🤲 Az önce denk gelmiştim paylaşımınıza içinizi ferah tutun inşallah🥰
Umudyuklu Sezensu Henüz yapılmadı 20.sinde ve 27.sinde iki ayrı gün verdi ikili tarama dedikleri böyle ayrı iki muayene mı oluyor hiç anlayamadim 🤷♀️