Ben de joie Serina ve mamaroo’yu çok araştırdım, kullanıcı yorumlarını okudum. Kullananlardan memnun kalanlar 6-7 aylık Bir süre sonra Bebek hareketlenince ihtiyaç olmadığını, bebeğin içinde durmadığını belirtmiş. Diğer bir kısım da bebeğin en başından beri sevmediğini belirtmiş. Letgo gibi İkinci el sitelerde satma nedenlerini okuyabilirsiniz siz de. Her ikisini deneyenlerden biri de mamaroo kesinlikle daha iyi demiş kolik bebekler için.
Özellikle doğumdan sonra ilk aylarda bebeği siz neredeyseniz oraya, yanınızda bulundurmak istiyorsanız bir portatif ana kucağı almak lazım diye düşündüm hep. Üstteki nedenlenlerden ötürü de ve 6-7 ay kullanacaksam o kadar para vermeye gerek yok diye düşündüm. Uzun araştırmalar sonucunda ben de Fisher price yağmur ormanı anakucağı ve sallanan sandalye olan modelinden aldım ebebekten. 470tl idi galiba. Titreşimi de var ama pille çalışıyor. Ayakları sabitlenebiliyor böylece Bebek büyüyünce koltuk olarak kullanılabiliyormuş. Hafif olmasının yararını göreceğim gibime geliyor. Bakalım umarım işe yarar