Ahsen-_- Merhaba kızlar doktorum kaşık ağrılarım için magnezyum vermişti efermag marka fakat eczacı magvital marka vermiş kullananlar var Mı yardımcı olabilir misiniz
Edauysun Ahsen-_- cnm bn eczane tekniseniyim %100 aynısı rahatlıkla kullanabilrsin sadece firmalar farklı
Sevilay80 Ahsen-_- bende magvital kullanıyorum bacaklarımda kramplarım baslamıs ti 21 haftalıgım cok ıyı geldi sukur cok rahatım
nil_sugra Ahsen-_- efermag da sodyum siklamat var. ABD İngiltere başta olmak üzere bir çok ülkede yasak. Çünkü bu madde kobaylarda yapılan araştırmaya göre fetusta kansere sebebiyet veriyormuş..!
htc_mrgln Haftadan beri kullanıyorum. Doktorum vermişti. Şu an 38+4 deyim ve kullanmaya devam ediyorum. Kramplara ve kasık ağrılarına çok iyi geliyor. Kasılmaları düzenliyor. Çok memnunum.
Ahsen-_- Bazıları ishal ve mide bulantısı yapıyor yazmış korkumdan kullanasım gelmedi sizde yaptı mi böyle bişe 🤦🏽♀️ Sevilay80 htc_mrgln
Cigdemveminik Ahsen-_- bn magvital kullanıyorm dha önce iki farklı markanınkini kullnmştm ama sevmedm onları mahvital hoşuma gitti
Ahsen-_- Cigdemveminik bende deneyeceğim inşallah memnun kalırım şimdiye kadar mide bulantısı sıkıntısı çekmedim bu saatten sonra da çekmek istemiyorum 🙈
Wonderanne Ahsen-_- magnorm bende ishal yapar gibi oldu kestim ama az kaldı bitirecek başka ilaç verdi doktor onu alacam
Cigdemveminik Ahsen-_- sanmıyorm miğdrnin bulancağımı ama harştrnca hemen içme bnce tozu böyle insanın burnuna geliyo bi tuhaf oluyo🤗
Ahsen-_- Wonderanne zaten öyle bişe olursa ararım muhakkak doktorumu. Bu arada avakado muz ve bitter çikolata da magnezyum kaynağıymış kızlar bilginiz olsun 😇