Deletedmom378 mrvygrtc çok geçmiş olsun canım Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin 🙏🙏
Deletedmom021 mrvygrtc ya insallah saglikla kucağına alırsın bebegini☺️insallah herşey gönlünce olur 😘❤️
Zeyzeyka mrvygrtc canım tabi ki ederiz Allah yar ve yardımcın olsun şafi adıyla şifanı versin, elimden geldiğince her posta bakıyorum, dua postlarına da bakıyorum yorum atmıyorum ama gördüğüm an duamı ediyorum eminim böyle yapan çok kişi vardır
mrvygrtc Zeyzeyka öyledir tabi canım Allah razı olsun teşekkür ederim Allah yardımcın olsun seninde🤲🏻
Mrsakar mrvygrtc asla tasvip etmediğim bir konu bu kaynana postları yüzünden gerçekten bilgiye ihtiyacı olan postlar gözükmüyor. Şikayet amaçlı post açtığımda forum benim postumu silmeyi tercih etti 🤷🏽♀️ Hakkını helal et canım umarım sağlığına kavuşur bebişinide en kısa zamanda kucağına alırsın şimdiden çok geçmiş olsun 🙏🏻
mrvygrtc Mrsakar estafirullah canım helal olsun. Çok teşekkür ederim. Allah yardımcın olsun seninde sağlıkla kucağına al bebişini🤲🏻
mrvygrtc Busramd çok teşekkür ederim canım yaptığın duaların karşılığını kat kat fazlasıyla alırsın inşallah sen de❤️☺️