SevinAydemirErgen Merhaba kızlar , kimler kaçıncı haftada oda hazırlıkları alışveriş telaşlarına girdi . Ben 26.haftadayım başlamalı mıyım , geçmi kaldım yoksa
Eken SevinAydemirErgen Ben detayli ultrason sonrasi ilk kiyafetlerini almistim. Her indirimde alip tamamladim 34-35 haftada buyuk esyalari hallettik🤗
damlanne SevinAydemirErgen başla canım 30dan sonra çantan hazır olması lazım ne olur ne olmaz benim 32de herşeyim hazırdı şuan 36dayım şükür bekliyorum 🤲😍
Linababy SevinAydemirErgen Bizim alışverişimiz 28 hafta da falan bitti sizde başlamalısınız bence, oda yapmadım zaten 1 sene yanımız da olucak ondan sonra odayı düşüncez 😊
Misssimsek SevinAydemirErgen 31 olacaz insallah 1 2 güne henüz çok eksiğimiz var Virüs olmasa.coktan tamamlamıştım. Bence en geç 32 de 33 de falan bitmesi gerekiyor tüm hazırlıkların. Ne kadar erken o kadar iyi
AybarsMomy SevinAydemirErgen 29.haftaya kadar odasını eşyalarını hepsini hallettim ben çantayı hazırlamak kaldı 32+5iz şuan . Çantayı da hazırlamak için bi kaç şey almam lazım bez pişik kremi falan . Dışarı da çıkamayınca alamadım onları . Eşyaları daha önce almıştık karantina başlamadan odayı boyaması falan derken 29da bitirdik.
SevinAydemirErgen Şu virüs mahvetti ya tüm hamişleri . İçime sine sine alırım diye bekledim ama düzeleceği yok ortalığın 😔 ufaktan başlayacağım çok teşekkürler kızlar 🥰
Tatlisannedilekk SevinAydemirErgen 20.haftamdayım haziranın sonuna doğru alışverişe başlıcaz, temmuzda da oda takımını alcaz oğlumun nasipse🤗 doğumum eylül sonu ekim başı rahat rahat yetişir herşey inşallah