bbhhrr5289 Merhaba arkadaslar doktor arayisim devam ediyo 4 aylik olduk medipol hastanesini oneren cok ama ozellikle cok memnun kaldiginiz bir doktor var mi tavsiye verirseniz cok sevinirim,bir de muayene ucretini bilenler yazabilir mi?
busraydinli bbhhrr5289 medipol megada Nagihan Kayayı öneririm. Muayene ücreti 210 tl ama benim şirketimden dolayı indirimli muayene oluyorum ben
_edaa Ben daha 6 haftalığım daha önce de medipol esenler de Burcu aydın boyamaya rutin kontrol için gitmiştim çok çok iyi bir doktor fakat randevu bulmak çok sıkıntılı olduğı için çarşamba günü elif başol diye bir doktora randevum var gidince paylaşrm seninle de burcu aydın doç. dr 200 tl muayenesi elif başol op.dr 90 tl :)
Hll34 _edaa elif başol a ben teesadüf gittim cok ağrım vardı kım denk gelirse artık dedim muayene için cok bilgili bi doktor değil kötüde değil ama ben elektrik alamadım biraz ilgisiz geldi bana birde siz deneyimleyin bakalım
Denizkaplan bbhhrr5289 dogum yaptım benı oyle bır azarladıkı ıkıncıye hamıleym asla bedeva yaptrcaz dogumu deseler gıtmem
bbhhrr5289 busraydinli su an da 150 veriyorum ama doktorum cok ilgisiz konusmuyo bile o yuzden yeter ki iyi olsun 200 de verilir
busraydinli bbhhrr5289 ben medipolde başka doktora gidiyordum iyiliğine iyiydi ama biraz soğuk geliyodu ısınamadım hiç. Sonra nagihan hanıma gidince eve mutlu döndüm. Çok güzel sohbet ederek konuşuyor çocukla ilgili her şeyi söylüyor. Yüzünü yakalamak için bile defalarca uğraştı çarşaf gibi ultrason verdi hatta ☺️ Bi deneyin derim