Sonay Hsrt42 canım bu Ne acele bende 37+5 günlük daha doktor sezaryen günü bile vermedi dur senin daha vaktin var Eğer normal doğumsa 😊 Hayırlı doğumlar olsun inş sabret
Sultanicemm Hsrt42 daha çok erken 😊 birazdaha büyüsün annesi bu haftalar onun için çok kıymetli gününüzü tamamlayın da hele bi gelir elbet 🤗
Bsra34 38 +3 deyiz biz de. Bebis gelecegi zamani bilir merak etmeyin. Daha erken sayilir. Birakin keyfine baksin icerde💖💗😍
Berenaysed Benimde 36+4 oldu haftaya gelse keşke diyorum 😂 sancıların başladı mı senin ben 1 haftadır bel kasık karın ağrısı çekiyorum
Berenaysed Sonay aynen yalancı sancı biraz dinlenince geçiyor ama zorlamamak lazım bunlar açılmalara sebep olurmuş ben de eşimin sınavını bekliyorum haftaya gelsin diyorum o yüzden 😂
Kizimveoglumm Hsrt42 37+5 haftalıgız bizde bizimkininde gelmeyi niyeti yok gerçekten bazen çok zor oluyor eğilip kalkmak nefes almak 🙄 ama yine de onlar iyi olsun yeter bekleriz 💕
Sonay Berenaysed evet aynen CNm dikkat etmek lazım bende uzun yol yürümemesi çalışıyorum Benin sezaryen olduğu için sürpriz bi Doğum olursa diye korkar oldum😂 Hayırlısı olsun inş hayırlı doğumlar olsun