Yasemin00 Naciye1303 canım o taytlı korseden var bende bacak baldırlarını fıskırtıyor lastik yerlerinden bir beden inceltiyorda ama digerini önermem.bele takılanı çünki oda yan bellerin deki etleri fıskırtıyor tayt ta baldırları kertiyor ama ben kilotlu olanı alıcam bırde gratisten yag yakan krem almayı düşünüyorum dogum sonrası kullanmak için
Naciye1303 Glcnazz10 Fiyatı gayet uygun bedenleri de mevcutmuş doğumdan sonra ne kadar kullanılıyor acaba🤷🏻♀️
ENA Ben de simdi gördüm alayım bari uygunmuş ama beden meselesi mühim gerçekten. Ben 75 kilo oldum, tavsiyeniz var mı beden için?
Tatlisannedilekk Naciye1303 şu agraflı olandan almayı düşünüyorum ama M-L mi alsam L-XL mi alsam bilemiyorum🤷🏻♀️ siz hangi beden alcaksınız kızlar?
Naciye1303 Bende şu an 75 kiloyum ama doğumdan hemen sonra ne kadar gider kaç beden almalıyım bilmiyorum 🤷🏻♀️
Tatlisannedilekk Naciye1303 20haftalığım 63kiloyum doğuma kadar kaç kilo alırım, doğumdan sonra kaç kilo gider bilmiyorum hangi beden alayım kestiremiyorum bende
Gulbeyazk Naciye1303 ben bundan kullandım ablama da verdim canım bende ise yaradı baya da sıkı tutuyor diğerlerine o kadar para verme derim yani