Miragee Merhaba kızlar persembe kan tahlilim 840 cuma 1266 pazarda 3700 çıktı ve bana kan verdiğim yerde çok fazla yükselmiş dış gebelik olabilir dediler fakat ultrasona girdim kese var kese çok iyi kanama da yok dendi ama bebek görünmedi sizce normal mi
zeyzey95 Miragee yoo çok yükselmemiş ki zaten iki kat olması lazım hemen hemen normal yani. Bi dahaki kontrol de görünür bebek hatta alttan baksaydı yine de görürdü ben 6+5 de karından gözükmeyince kafam rahat olsun diye alttan baktırdım kalp atışını bile duydum
Mervenur_kcbs Miragee canım 5+4 te keseyi gördük 7+4 te kalp atılı bebiş yine keseyi erken görmüşsünüz
Paresss Miragee Benim bu kadarlık ken değerim 7000 lerdeydi. Kese varsa kimyasal olmuyor zaten.Korkma gayet güzel değerlerin
zeyzey95 Miragee 4 haftalık da zaten bebek gözükmez canım hatta keseyi bile çoğu kişi 5 haftada görüyor bi sorun yoktur kötü düşünme değerin güzel artmış
Paresss Miragee Hayır sen kafandan at bu düşünceleri kesenin oluşmasıda senin değerlerinde çok iyi sıkma canını boşu boşuna.
Mervenur_kcbs Miragee yok tatlım keseyi gördüm sadece ta 7+4 te bebeği gördük biz 10. Haftada bile gören oluyor bazen kuzu
insan_insan 5+1 keseyi gördüm kese bile küçüktü bebek görmedim 6+5te gel kalp atışını dinleriz dedi sizin gününüze göre görünmemesi normal yani