_mucizem_ Ertey canımm ben almanyadayım buradan aldım ama Türkiye’de de var sanırım 70 € aldık biz indirimden 500 TL felan yapıyor
Minikonunannesi1 Babyveannesi carino nun pembe nevresimli besigini aldik biz. Esimle beraber evde kolayca kurduk. Cok begendim ben.
damlafidan Babyveannesi https://www.hepsiburada.com/ceebebek-eva-ahsap-bebek-besigi-60x120-cm-p-HBV00000IWBY3?magaza=CEEBEBEK Bende bunu aldım ama henüz gelmedi
Mickeylover Babyveannesi ben park yatak aldım prego cosmos yerim de müsait biraz boyu büyük ama ilerde oyun parkı olarak da kullanmak için küçüklerin kullanım ömrü kısa oluyor diye 😊
damlafidan Gmzyncrr ayy iyi bari alan birini duymak mutlu etti sipariş verdik hala gelmedi ama bende çok beğendim hem şık hem kolay kullanım duruyor. İçimi rahatlattıniz😊
Gmzyncrr damlafidan inanın bende sizi görünce çok rahatladım o kadar bakımdım buralarda kimsede görmedim 😂
Sibellllo nur_cinar bende sipariş verdim bu yatağı ama öesaj atmıs bana joker kalite komtrolden gçeemedi yollayamıyoruZ diye doğumuma bir hafta kaldı napıcam bilmiyorum koca jokerde bi yatak mı var sadece
nur_cinar Sibellllo bana da önce yanlış yatak geldi tekrar istedim doğru geldi. Gayet sağlam ve güzel gözüküyor. Bayağıdır indirimde ellerinde olmadığı içinde öyle söylemiş olabilirler. Bunun bir üstü panda var onada bakın güzeldi