musti28 Kızlar 33 haftanın sonunda dayanamayıp toprağı yedim valla 🙈 bu nasıl bir duygudur ki sanki toprak değil dünyadaki en lezzetli şeyi yiyordum 😂Allahım aşeren bütün hamişlere yardım etsin çok zor ya ☺️
Yaseminakkoyunk musti28 ben hiç öyle aşermedim bir ara benzin kokusu geliyordu burnuma ama aşerme gibi değildi 😂😂😂toprak temiz olduktan sonra sıkıntı olmaz ya
Aygul01 musti28 yalniz asermek 4,5 aya kadar sürüyor. Yanı seninki asermek degil baska birsey artık 😂
musti28 Nurutku9090 olmaz mı ☺️ Çok hassas midesi olan bi kadına bile avuç avuç toprak yediren bi duygu 😂
musti28 Yaseminakkoyunk köyden özellikle getirttim eşime 😂 Eşim dalga geçe geçe getirdi torbayla mı getireyim ne kadar olsun diye 😁
musti28 Aygul01 😂ilk oğlumda Doğumdan bir hafta önce deli gibi aşerdiğimi bilirim ama onda normal meyveye falan aşermiştim bunda deterjan toprak 😂
girl_boy_annesi musti28 ayy bizim de dün bahçeyi suluyorlardı mis gibi toprak koktu gidip ben de yemeyi düşündüm ama kendimi zor tuttum 🙈😂😂
musti28 girl_boy_annesi ne zamandır böyle idi cnm göğsüm şişiyor ağrıyordu artık ağzımda bi toprak tadı 😂sanki yılllardır yiyormuşum gibi 😂
Gzmsydr musti28 haha ne diyek iyi yapmisin bende cok biseyler asermek istiyorum ama yok daha olmadi :))
musti28 Gzmsydr 😁 televizyon daki filimdekiler gibi bende normal birşey aşerip eşimi gezdirmek isterdim ama olmadı 😁 hiç bulamasa çiçeğin dibindekini getirir adam
musti28 Merlin00 doğrudur cnm ama öyle böyle birşey değil di hani Doğuma girerken bile ye deseler yerdim yani çok yemeyim diye uğraştım da olmadı 😊