Meriwa Elif1613 canm sana göre son adetinden hesapla 6-7 haftada git virüs de var cok gitme kimisi 4 haftada belli oluyo kese bebek gözükmüyo bi hafta sınra gel diyolar bebeği görüyon kalp atışı olmuyo sana bi 10 gün sonra bi daha gel diyo bunaltıcı geçiyo açıkcası benimde ilk gebeliğim ben beklemiştim hastanelerde güvenilir değil 3 kere gitcene 1 kere git derim ben
Nur5495 Elif1613 beta 3000 den önce karından gözükmez bende gittim 2000lerdeydi gözükmedi vajinal muayene istemedim biraz daha bekledik iki gün sonra gittim 4000lerdeydi karından gözüktü en az3000 olması lazım betanın
Emngkn Elif1613 valla bn 2 haftalıktı bebek gttik kese vardı içinde herşey oluşmuştu yolk kesesi falan 5 haftqda bebek gördüler
insan_insan Pazar gece 1375ti pazartesi gittiğimde doktor erken gelmişsin daha görünmez 2000 olması lazım ama yine de bakalım demişti küçükte olsa gördük.
dnayns Bana da 1500 ü geçmesi gerek demişti doktor. 4+6 da gördük keseyi, büyüklüğü 8.9 mm’ydi, bebek için 15 gün sonraya randevu vermişti.