Benim 18 Ağustos ve bu hafta çoğu şeyi hallettik..odası için İkea şifonyer ve gardrop sipariş ettik..duvar kağıdı aldık..Odası için perde ve avize beklemede..bebek arabası joie litetrax 4 travel aldık 1899 liraya-3 hafta önce 1299 idi ben düşüneceğim araştıracağım hemen almam dedim ve zamlı aldım 🙄 beşiği Meltem smart mondo aldım Hepsiburada dan anne yanı da olabiliyor sallanıyor..Daha sonra Montessori yatağa geçmeyi düşünüyorum 2 yaş gibi..Umay bebeden sallanan bir beşik daha aldım kumaş,ne olur ne olmaz memlekette doğum olursa onu götüreceğiz..Lohusa pijama ve gecelik aldım birer tane g lingerie marka Çok güzel geldi bana kumaşı..bebek çantası bagmori sırt çantası,şampuan mustela köpük olanı aldım.e bebekten iki hamile sütyeni aldım kuplu beğendim,emzirme atleti 2 tane kupsuz aldım lizay marka hiç beğenmedim..süngerli bulursam Tekrar alacağım..Silverette göğüs kalkanı aldım ama xl almadığıma pişmanım az fiyat farkı vardı ve göğüslerim küçük olduğu halde bana minicik geldi..küveti A101 den aldım kova ve maşrapa için pusudayım..Hastane çıkışı Pierre cardin 10lu ve e bebekten 5li olanlardan aldım..internetten avent cam biberon aldım,avent air emzik..e bebekten küvet filesi,tırnak makası,banyo süngeri,depend,bez,ıslak mendil,temizleme pamuğu,reflü yastığı Sudocrem vs gibi ufak şeyleri aldım kalanlar banyo havlusu,Emzirme yastığı,babynest,Müslin örtü gibi az bir kısım..renk ve uyum takıntım olduğu için herşeyi beğenemiyorum umarım doğmadan bitiririm..Kıyafet yenidoğan ve 0-3 çok almışım 3-6 da biraz var bir süre almayı düşünmüyorum..çoğunu şükür hallettim darısı sizlere 🤗