Mrb anneler 36+4 haftalik hamileym sabah uyandgmda dizlerme kadar islakti ic camasirim atletm islakti saf su kokusu vardi idrar degil yani
ben korkmak istemedim hamileliktir idrarmi kaçırdım diye lavobaya gttgmda idrar ihtiyacmi yapmstm idrarim gelmseydi idrar dye dusunucektm ama idrar dgldi korktukk geldik acile ebe muayne etti snde enfeksiyon vrmi dedi bnde yk dha gecen gun test yapildi son ayda oldgm icin hersym temiz ckmsti ve akinti bile akmiyordu 2 gundur camasirimda islaklk olyordu normal dye karsiliyordm bugun uyandgmda islakti heryanm uykuda gldi glba ve bn farktmdm birsey demedi ne aciklik var ne bebek kanalda diye hcbrsey demedi bekle doktor bakicak dedi turnosl kagidi ile bakti renk dgstrmdi ve bez koydu bez vrdi o bzde hafif islanmsti yani uyandgmda ztn su akms bileydi heryanm islakti doktora gdsye kdr su akmdi doktor bakti sanci cikmadi nst de doktor ultrasnla bakti simdli bsy yk dedi bnde hertarafm islakti dedim kalktgmda dedim cok az sancim var bu sanci su geldikten sonra basldi ultrasonla bakrken alt karnima kdr indi glba bebek assgdydi ve doktor bida olursa bida gel dedi 3 tane dogum vardi oyuzdn pek ilglnmdi ve banada pek aciklama yapmdi cok tedirginim evdym ve sanclrm vr oyle cok dgl dayanablck kdr ve bebekte cok harektli egildkce karnm aciyor vajinam sanciyor sizce napmalym