Limooon 20 haftalık gebeyim çok kötü gaz sancım var ne yaptıysam çıkaramıyorum kızlar nolur bi yardım edin erken doğum riskim olduğu için yürüyüş yapamıyorum sadece yatıyorum bu gaz sancısı nasıl geçer lütfen bana bi yardım edin öneriniz var mı
Meriwa Limooon ay canm geçmiş olsun soda içtin mi ben de gaz sancımı altdan çıkaramadım bi ara 2-3 soda içiyodum dene
seda1anne Limooon sol tarafına yat dizini kendine doğru Çek bırak Çek bırak , yukarı kaldır ayağını aynı gaz çkana kadar öyle çıkıyır
Melike464860 Limooon kefir iç probiyotik içerikli meyveli yoğurtlar var onlardan ye bana çok iyi gelmişti
Limooon Meriwa sodam evde kalmadı yoksa şimdiye yüz kere içmiştim eşim de görevde olduğu için geceye kadar tekim maalesef 🤦
zeydefem Maden suyu iç canım yediklerine dikkat et gaz yapan şeyler yeme karnını ovalayıp bağırsaklarını harekete geçirmeye çalış çok zorlanırsan doktora danış gaz için rahatlatıcı ilaçlar var içebiliyorsan doktor yazar zaten
Meriwa Limooon ihmal etme evde herşeyini bulundur canm zaten bu tip şeyler ne evde yoksa oran başlar sıkıntı yaratmaya geçmiş olsun
seda1anne Limooon geçen bende oldum doğuruyorum sandım gaz sancısı kadar kötü bişey yok , hemen çıkar inş
mrvygrtc Limooon ben sıcak suya az bi şey kimyon atıp biraz bekleyip içiyorum iyi geliyor. Doktorunuza sorup içebilirsiniz
Nurhayatymnli Seymakzltp sicak su normaldede karna koyulmaz canim iltihapları pisirdigi icin adet sancisinda da pek onerilmez ayak altlarina koysan daha iyi olur 😊
Yenianneadayi2208 Limooon üşütmüş olabilirsin tatlım ayaklarını sıcak tut.Sonra da evde siyah kayısı varsa ılık su ile birlikte aç karnına iç.Yoksa da sadece ılık su iç gazı dağıtacaktır.Evde taze nane varsa kaynatıp içebilirsin.Harici zencefil ve kimyonda gaz sancısına bire bir.Her gün yemekten önce ılık su ile tüketebilirsin.Çok geçmiş olsun kuzum
Zeyzeyka Limooon ayaklarını sıcak suya koy canım, bi kovanın içine doldur ayaklarını koy içine. Bende geçen hafta baya çektim ayaklarını sıcak tut
Eda1231 Canım bebeklerin beline pıt pıt vuruyoruz ya gaz çıkarması için öyle yapabilirsin kendine bende çok işe yarıyor