Nisadmr2306 Kızlar fikrinizi almam gerek , mustela diye bir krem varmış çok iiyiymiş komple serisini aldım tüm bölge, işe yarayan varmı deneyen ?
Hanifee Nisadmr2306 ben vazelin ve bebek yağı kullanıyorum her duştan sonra vazelin sürüyorum çok nemli tutuyor tavsiye ederim🙂
SelinVuralYurdakul En iyisi hakiki zeytin yağı ve kantaron yağı gerisi boş bir de genetik önemli ben üşengeç bir insanım Bir gün sürdüm 6 gün sürmedim başlar da heves edip sürüyordum sonra bıraktım çatlağım yok fakat kullanan arkadaşlarım da gördüğüm kadarıyla bu iki yağ etki etti zaten o kremlerin içeriği nemli kalmasını sağlamak bunu doğal yöntemlerle yapabilirsin 😌
Nisadmr2306 SelinVuralYurdakul Gobegimde kıl çıkarmaya başladı zeytin yağı o yuzden kullanmayı bırakmıştım
Tubad Mustella ilerleyen gebeliklerde çok etkili değil diye biliyorum. 6. Ayı geçmiş iseniz iyiyaşayın diye bir sitede badger bellybutter diye bir krem var organik. Tavsiye ederim.
Nisadmr2306 Tubad Tam 6 aylık hamileyim yaklaşık bi haftadır kullanıyorum bu kremleri , öncesinde zeytin yağı yada bebe yağı kullanıyodum kıllanma yaptı bıraktım
Tubad Nisadmr2306 zaten gebeliklerde doğal yağları kullanmak çok tehlikeli. Hormonlar devrede olduğu için kıllarda uyanma yapıyor. Tavsiye ettiğim kremi al çok memnun kalkacaksın.
Soraya Benim deri kalitem çok kötü çatlağa çok müsait bu sebeple işimi şansa bırakamam Duştan sonra beyaz vazelin sürüyorum vücuduma bolca.Koyu kıvamlı olduğu için uzun sure etkisini gösteriyor 2-3 gün kalıyor sonra bidaha. Mühim olan asla kuru kalmaması