Nesityyy hava123 Hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. Bende olcam yenden haziranda inşallah ☺️🙏Dualarım hepimiz için 😊❤️🙏
ilseng Merhaba kızlar bende bu ay 2. Sefer klomene başlamıştım. Gün aşırı ilişkiyle. Salı günü test yaptım değerim 3.6 cıktı. Normalde hep 0 çıkardı. Şimdi her gün test yapıyorum gün geçtikte koyulaşıyor her yeni testte. İnsallah bu bir gebeliktir
Ecmelbeyza ilseng Ovulasyon kaçıncı günden itibaren koyulaşmaya başladı toplu resmî var mı merak ettim . Gün gün oluyo ya . Benim de 11 günüm var Ovulasyon bırakmadım koyulaşma var mı merak ediyorum
rezhan hava123 bende incir ve havuc kuru yaptim 6 gumdur içiyprum bugun adetimin 11 gunu yumurta boyıtu 15 m olmuş acaba ne zaman çatlar
hava123 Dorothy canımm iste gittim bi yumurta olusmustu 21 mm uc gun once iğne oldum beklemedeyim ☺️🌸
Mormenekse34 Ben de bu ay klomene basladim bugun 4.hapi icecegim, carsamba kontrole gidecegim Klomen kullandignz ay ovulasyon testinde oynama gordunuz mu, kacinci gun gordunz acaba cabuk mu buyutuyor merak ettm Bir de catlatma ignesini kac mm olunca veriyor?
Ecmelbeyza Mormenekse34 ben de şunu merak ediyorum diyelim ki biz bugün pik gördük Ovulasyonu doktorda nasıl görünüyor kaç mm oluyor Ya da çatlama günü gerçekten çatlama mı? size yazan oldu mı cevap olarak
Mormenekse34 Ecmelbeyza ben de merak ediyorum, hic takibe gitmedigim icin bilmiyorum Ovulasyonda pik goren doktora gttignde kac mm oldgnu gorur acaba🤷♀️
Dlndmr Ecmelbeyza canım hemen açıklım😂 ben cuma günü doktordaydım o gün evde test yapıp gittim ikisi aynı koyuluktaydı. Doktorda 16 mm folikül var dedi. Cumartesi tekrar test yaptım t c den daha koyuydu. Günde 2mm büyüyor yani 18 olmuştu. Büyük ihtimal o civarda çatlıyor benimki. Dün test yaptım biraz silikleşmişti. Bugün çizgi nerdeyse yoktu. Yani 18-20-22 mm olan folikül çatlıyor kişiden kişiye de değişiyor😇
Ecmelbeyza Dlndmr arada birbirimizi de bilgilendiriyoruz tamam anladım ama demek ki çatlama diyoruz ama daha 18mm yumurta henüz 2 güne ihtiyacı oluyor demek 🤭
Dlndmr Ecmelbeyza yani en büyüğü 22 mm ye ulaşıyor diye biliyorum. En küçük 14 mm. 18-20-22 de çatlar kişiden kişiye değişiyor. Bu klomen falan kullananlarda 22 mm ye kadar takip ediyorlar ultrasonda. Sonra görüp çatlatıyorlar. Hoop içeri spermleri gönderiyorlar😂😂
Dlndmr Ecmelbeyza yani lh salgılanıyor ya uyarı veriyor folüküle hadi çatla hadi çatla diye onu çatlatan aslında lh hormonu işte. Bizim en yüksek pik dediğimiz gün çatlaması için elinden geleni yaptığı gün😂😂
Ecmelbeyza Dlndmr evet 18 minimum çatlatma için uygun görülüyor sanırım . Ama benim takıldığım çift çizgi aynıysa 16mm t cyi geçtiyse 18 çatlama 20-22 civarı sonra 1 gün yaşıyor 24 saat desek 🤣 kendime uyarlasam 27-28-29-30 daha düne kadar çocuğum yaşıyormuş demek
Ecmelbeyza Dlndmr evet onu biliyorum 💃🏻Makaleler neler neler okudum günlerce tıp kitabı bile okudum ha 😂
Dlndmr Ecmelbeyza yaniii olabilir tabi herşey ihtimaller dahilinde😬😬 insan vücudu öyle bişey ki genelleme zor yapılıyor bende olan sende yok sende olan bende hep bir ortalama alınıyor. Bende bir çok şeyi biliyorum insanlara söylüyorum fakat kendime gelince hoop duruyor beynim 🤪🤪