Betim Babyveannesi çalışan anneyim canım tekli alıcam ben oturduğum yerde sağar aynı anda takamam zaten kendimi biliyorum 😂
ozlmnhl Babyveannesi ben tekli aldım ikisini aynı anda sağmak zor oluyormuş yani arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine mamajoo nun tekli pompasını aldım trendyolda 10dklık indirime girmişti 180tl ye aldım indirimi takip edip alabilirsin ☺️🙏🏻
-Grace- Babyveannesi çiftli derim, çünkü bir göğsünüzü sağarken diğerinden de süt geliyor sağmasanız da bebek emmese de. Diğer göğüsten akan süt ziyan oluyor üstün başın süt oluyor bir de onunla upraşıyorsun 🙄😅
ozlmnhl Ayselela27 henüz kullanmadım ama çok yakın arkadaşım tavsiye etti bu markayı o kullandı çok memnun
ozlmnhl Ayselela27 https://ty.gl/q9psyc19 benimki bu ben 185e almışım indirimden şimdi baktım. Rica ederim ☺️
ozlmnhl ozlmnhl bu arada bi arkadaşımda lansinoh kullandı oda memnundu hatta ondan önce philips aventin göğüs pompasını almıştı ondan hiç memnun kalmadı iade etti .
Kbrakbra Bende marka konusunda çok kararsizim, lansinoh yada avent arada yarı yarıya fiyat farkı da var 🤔