Busradonmezus Kızlar özellikle Instagramda beğendiğiniz takip ettiğiniz giyim sayfaları var mi? Bol bol efil efil giyelim şöyle yaa
Asliasli_ Busradonmezus žena boutique diye bir sayfa vardı instagram da geçenlerde önden bağcıklı uzun beyaz bir elbise almıştım tam bu sıcaklara uygun tavsiye ederim 👌🏻
2nciminik Modanisa salaş ve bol beden çok ben hep ordan alırım 😊 bide Esra keskin demir var onun kalıplarıda baya salaş tesettüre uygun bide kaliteli
2nciminik MinnakLiva bir aydır bana msj atıyorlardı. Ben de merak ettim bakalım sizinkinin kalitesi nasıl çıkacak.
MinnakLiva feamtrmea Daha elime ulaşmadı bende denemek için iki parça aldım memnun kalırsam daha alıcam
Lilamor77 MinnakLiva tofisadan takım aldım paraşüt gibi bişey geldi🤣🤣🤣 çok sinir oldum asla fotodaki gibi durmuyor aldım öyle duruyo
Asliasli_ Busradonmezus iç göstermesinden dolayı diyorsan bende öyle bir şey olmadı iç astarı gayet kalın kumaştı memnun kaldığım için paylaştım 🌸
Busradonmezus Tubaprm kesinlikle katılıyorum acayip pahalı 150 160 tl bir takım. Içim el vermiyor almaya
MinnakLiva Lilamor77 yaa gerçekten mi teşekkür ederim bende iki çift eşofman altı ve tayt aldım büyük istiyorum bakalım ne olacak ☺️
Minikbirkalp Biricikkizimla sefamerve den bende biçok alışveriş yaptım ama elbiseleri hep astarsız en son bitane pudra rengi aldım ici çok belli ediyordu hic giyemedim simdi modasena dan aliyorum herseyimi cok güzel ürünleri