Merhaba bayanlar uygulamanın eski kullanıcılarındanım doğum hikayelerini ozamanlar çok merak ettiğim ve doğumdan çok korktuğum için yeni anne adaylarının korkmaması için yazıyorum Suyla gelen bebeğim beni doğumun son 1 ayı çok yıpratmıştı yüksek sancım var ama ben hissetmiyordum karnımda kasılma taş gibi kesilmeler oluyordu doğumumdN 1 hafta oncr lekemsi bi kan gelmişti buna nişan deniyor 41+5 12.07.2019 sabahı suyumun gelmesiyle doğuma alındım suyun geldiğini anlamamanız mümkün değil hep akıntıyı suyla karıştırırdım ama suyu tutabilmeniz mümkün değil doğum haneye çıkana kadar yol boyunca suyum aktı 😂 evet zor bi durum çok aşırı geldiği için ve tutamadığımız için doğum haneye suyum aka aka gittim 😂 çatı muayenem yapıldı tabikide ben hala sancı hissetmiyorum açılmam 1 parmak çatım dar ve bebeğim 4.220 kilo mecbur sezeryana alındım. Ve sezeryan gerçekten çok kolay denilen bişey değil aslında zor tabikide zor beni hazirlayıp ameliyathaneye götürdüler sırtıma anestezi uzmanı igne yaptı bunada spinal deniyor ve gayet güzel bi yöntem 2. Bebeğime hamileyim tekrar spinal olucam iğne vurulduktan sonra belden aşağı 15 20 saniye icinde tamamen uyuştu doktorların ellerinin üzerimde gezdiğini hissediyordum kesildiğini bebeğin çıkarıldığını ama asla acı hissetmiyorsunuz 9.10 bebeğim dünyaya geldi hemen yanağıma getirdiler öptüm kokladım dünyanın en ilginc duygusu ağlamaklı gülmeli heyecanlı tarif edilemez bi duyguydu 9 ay karninda yaşayan minik bi melek Allahım bu duyguyu anne olmak isteyen herkeze yaşatsın korkmayın doğum acı korku hepsi meleğinizi kucağınıza aldığında biticek Allahım hepinizin yardımcısı olsun 😘😊