Beyis Sanki kız bebek karnı gibi anlaşılıyor gerçekten erkeklerinki top gibi oluyor kız bebege hamile olanların yanlardan da doluyor 🤭 bence gayet normal maşallah
tugce0606 Beyis teşekkür ederim bitanem aynen öyle kızda genişliyor karın mideden başlıyor bide göğüsün hemen altından🥰
Yasmnguull tugce0606 ben daha 19 haftalığım ve seninle aynı 🙋🏻♀️🙋🏻♀️🙋🏻♀️ Çok normal bence seninki. Vücuda bağlı bir şey kişiden kişiye değişiyor 🙏😊😊
ruveyda98 tugce0606 bence karnın şu an geyet iyi çok büyüyünce taşıması da zor 🤭 beş aylıkken hastenedeki hemşire yedi aylık sanmıştı beni
tugce0606 Busraburak81 aynen aman çıkmasın ya zaten kilolu hamile kalınca insan sorun yapıyor ben yapıyorum yani🤣
Mila4 tugce0606 valla karnın normal kuzum,benimkinde basket topu var sanki 23 haftalığız.Karnım benden önce yürüyor tezgahta iş yaparken zor oluyor,hele son aylar..🤭
Gul23 tugce0606 ben şuan 19 haftalık hamileyim benim de bildiğin sizin ki kadar daha fazla büyürse ayaklarımı göremeyeceğim sanırım 😂😂
Bahriye06 tugce0606 küçük olunca doğumdan sonra göbek kalmıyor benim de hiç karnım büyümez popom ve göğüslerim büyür 😅
Muberraonur tugce0606 büyük görünmüyor o kadar bende 25 haftalığım benim ki top gibi duruyo aşağı doğru