Fadikfs tugce0606 benimki daha büyük göbeğim yapı meselesi çok kiloda almadım ama ben seviyorum büyük olmasını 😄
tugce0606 musti28 herkes küçük diyor ben büyük buluyorum korkuyorum şimdiden böyleyse ilerde tasiyamazsam diye🤭🤭
musti28 tugce0606 ayaklarımı göremez hale geldiğimde bende panik yapmıştım 😂şimdi uzanınca televizyonu göremiyorum 😂
Yaman tugce0606 bnde bastan oyle isterdim ama çıktıkça göbek hoşuna gidiyor insanin bnm gene cok yok dar giymedikçe top gibi karnim var ama artık büyüyoruz 29+2 yim🙂
tugce0606 musti28 🤭🤭 ayy şimdi kaç haftaliksin. Korkuyorum ya aynen düz uzaninca göbüş görüyorum iki haftadır🤭🤣 tasiyamiycam diye korkuyorum 🤣
Kubra_ksk tugce0606 31. Haftadayım kocaman oldu göbeğim 19 kilo aldım biraz yuvarlanarakta olsa taşıyorum :)
Unsalin_Annesi tugce0606 normal canım 26 haftalık hamileyim seninkinden biraz daha büyük karnım bünyeden bünyeye fark var canım herkesin farklı büyür kıyaslama kimseyle kimseyide dinleme ☺️
tugce0606 Unsalin_Annesi evet demek ki öyle kuzum🥰 ben küçük olsun istiyorum inşallah küçük olur tasiyamiycam diye korkuyorum 🤭🥰🤣