Serpil02 Kızlar bebegom 5 gündür çok uyuşuk hareket ediyor doktora da gittim bir sıkıntı yok dedi hâlbuki en çok hissetmem gereken zaman bu degilmi neden bebeğim oynamıyor eskiis gibi
Bebibebi Serpil02 bnmkide 30. Haftadan beri çok fazla hareket etmiyor bazen çok oynuyor bazen hiç yok denecek kadar az bnde nedenini bilmiyorum şuan 35 haftalık
damlanne Serpil02 bende 30dan sonra net hissediyorum ama bebeğim en başından beri uyuşuk bazı bebekler böyle malesef canım 🤷🏻♀️
Tgcgcl Serpil02 büyüdükçe alan daralıyor nasıl hareket etsin yavrum benim 29+6 şuan onun da alanı kısıtlı eskisi gibi değil 🥰☺️
Anne71 Serpil02 korkma canım yerleri daraldığı için 36 haftamdayim bebişin boyu 50 cm kilosuda 3 kilo 100 grl olunca bir oyana bir buyana tekme atamıyor artık ayagini kolunu dolastiriyor ittiriyor yer kalmadi bebişe artık
Serpil02 Bebibebi aslında bu 5 gün içinde çok oynadı diyeceğim tek birgunum var oda sadece bir kere onun dışında hep uyuşuk hareketleri var kaç gundur
Serpil02 Tgcgcl öylede ne bilim hani tekmeleri bile çok yumuşak böyle bir sıkıntısı varmış gibi geliyor hep
Tgcgcl Serpil02 gerçi benimde yarın 30 haftalık olacak benim oğlan hiç durmuyor tekmelemeye devam 🙈👼🏻
MinnakLiva bi bardak market meyve sularından alıp iç soluna yat ben hareketsiz kalınca öyle yapıyorum ama sürekli içme zararlı meyve suyu
Serpil02 MinnakLiva bebeğim genelde tatlı soğuk şeylere tepki vermiyor canım yinede denedimde değişen birşey olmadı malesef
Anne71 Serpil02 aynen hatta doktora sordum eskisi gibi çok hareketli değil dedim 30 haftadan sonra bebek daha hızlı büyüdüğü için yerleri daralıyor oyuzden hareketleri kısıtlanıyor dedi
Dilaraeymen Bende 34 haftalığım nerdeyse 2 haftadır hareketleri çok yavaşladı öyle tekme falanda cok az kendini döndürüyor tümsek falan oluyor karnım. Yerleri daraldığı içindir. Ben bile bazen diyorum şu küçücük karnıma nasıl sığıyor diye😂