Evet kızlar bende sonunda doğurdum 🥰🙈 hep sizin hikayelerinizi okuyarak hamileliğimi geçirdim 💙Neyse uzatmadan başlayalım 🤷🏻♀️😋
Aslında hamileliği çok güzel geçen ama son 1 ayı kötü geçen bir süreç… 😞
Benim 35. Haftamda suyum geldi ama böyle az az geliyordu sonra bir gece usul usul suyum gelmiş ama ben kalktıgımda tabiki idrar zannettim su oldugunu bile düşünmedim 🤭iki gece üst üste fazla gelince artık hastaneye gidelim dedim .. gittik doktor tahlilde idrar ile karısık bebeğin suyu oldugunu söyledi ben çok korktum tabi her an doğurabilirsin diyor çünkü 🧐 (evet son 1 ayı kötü gecen dedim çünkü hep idrar kaçırmalarım oluyordu aradakilerde suymus tabi sadece idrar değilmiş) neyse işte nst falan yaptılar bebeğin kalp atısları iyi sancım yok .. bebeğin suyu da güzel dediler ama 2 gün kalman lazım enfeksiyon yada doğum riski ile dediler 4 gün kaldım 😞 tık yok ! 🤭 sonra bize 15.05 için gün verdiler o zamana kadar bebek gelmezse suni sancı ile doğum yaptırıcaz dediler .. daha fazla kalmasın enfeksiyon kapabilir dendi . bekledik o zamana kadar gelmedi tabi . Sonra gün geldi çattı 🥺 sabah 8 de yatışım yapıldı bebek için antibiyotik falan verildi sonra az az suni sancı vermeye basladılar . Ben tamamen sancılarımı 13.30 dan sonra hissetmeye basladım .. ama nasil sanci ? Kivrandiriyor 😢 değişik ki nst de sancımın kaç oldugu çıkmıyor ? 🤷🏻♀️ sonra eşime dakika tutturdum başta 5 dk da bir geliyor 1 dk sürüyordu sonra 3 dk ya indi sancılarım kontrolde iyi gidiyoruz 5 cm açılman var dediler biraz daha sonra ben artık dayanamıyorum epidural verin dedim . Gittik epidurali aldım sancılarımı hissetmedim koydular doğum masasına ama gel gelelim ki doğumun herşeyini hissettim nasıl epidural ise? (normal oldu bu arada) o kadar acıdı ki makat kısmının ağrısı hala sürüyor 😣 tuvaletim geldi dedikte tuvalet değil bebek diyorlar 😢doktor sancı geldikçe ıkın dedi ama gerçekten çok zor ıkınıyorum nefesim yetmiyor durdukça da bebek geri gidiyor dedim artık yeter çıksın dayanamıyorum diye bağırdım 2 ıkınmada kafası çıktı son 1 kerede de artık son çığlığımla 16.45 de geldi güzel oğlum 💙🥺 o kadar güzel bir duygu ki ben ağlayamadım ama eşim ağladı 😞 canımı herşeyden çok yakan dikişlerim oldu sordum 2 tane dedi ama o kadar uğraştı ki bana sorsan 8 derdim 😰 neyse bu da geldi geçti bir serüvenin daha sonuna geldik çok şükür baktıkça bu benim mi diyorum 🙈 kurban oldugum Rabbim nasıl da yaratıyor ❤️ bebeğim 37 haftalık tam. Kilosu da 3.030 gr ❤️ herkese sağlıklı doğumlar dilerim 💙