Dlndmr nurseliny paylaşırız canım benim hepimize hayırlı haberler inşallah🧚🏼♀️Senin ne zaman adet tarihin
Happyriver Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce aynı adet sancısı çektim. Hatta gece kasık ağrısından uyandım sabah kalktım Pet kullandım filan :) ama ağzımda bir Demir tadı inanılmaz bir halsizlik ve uyku durumu vardı.Adetime 1 gün kala öğrendim. Şuan 29 haftalık hamileyim. Darısı bütün isteyenlere inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
denizers Happyriverhayirli olsun canım öncelikler ☺️adet sancilarini KC gün önce çekmeye basladin ,ben 4-5 gün önce yaşamaya basladim
nurseliny denizers lekelenme gbi oldu canım devamı yok bu seferde , 🙄 bakalım olursam bekliyorum ot süt deniycem
Happyriver denizers Aynen ben de 3-4 gün önce başlamıştım ağrı çekmeye ama 1 gün kala aşırı ağrım oldu
denizers nurseliny benim de bugun ,bir gün gecikme ile leke geldi az az sanırım adet baslicak ,onu ben denedim canım.bu ay ,inşallah faydasını görürsün ,
nurseliny denizers inşallah canım enfeksyondan da şüpheleniyorum çünkü temizliyomuş sende etki ettimi canım, maydonoz süt uyguladın dimi
denizers nurseliny yaptım bu ay canım üç gün üst üste ama benim.kanama yaptı akintim falan oldu,belki içimi temizledi olabilir
nurseliny denizers burda bi arkadaştan duymuştum o uyguladığı günler çalışma olmamış , bende buna dikkat edicem , dikkat etmişmiydin buna canım . Ben bitkisel şeyler kullanmaktan hep ya varsa bişey olursa diye korktum hep
denizers nurseliny aaa ben de çalışma olur diye duymuştum. Demek ki orda bı hata yaptık,olmaması mi gerekiyormus
annesinin_minigi denizers ben de normalde hiç adet ağrısı çekmem ve hiç düzenli adet olmam hatta ilaçsız 4-5 aya anca olur. Normal adetime bir hafta kala çok kasık ağrılarım oldu ara ara geceleri mide ağrısı bazen de uyku durumu yaşadım ama yorgunluktan diye düşünmüştüm. Sonra adete 3 gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Neyse ramazan başladı adetimden 10 gün geçti bir şey yok ama sürekli kasıklarıma ağrı giriyordu. Ben de kistlerde bir sorun var diye düşündüm dedim ilaçla adet olayım. Önce test yaptığım için sadece emin olmayarak yeniden test yaptım bir de ne göreyim pozitif😄 hemen bozuk mu acaba diye evdeki diğer testleri de yaptım onlar da pozitif. Sokağa çıkma yasağına denk gelince benim testler ilk haftaiçi kan bakıldı orda da güzel sonuç alınca hemen doktora gittim. Ve tabi sadece eşim ve ben biliyoruz. Dış gebelik kimyasal gebelik vs olur diye kimseye söylemedik. Sonra vajinal ultrasonda kesemiz görüldü. İnşallah cuma günü de kalp atışı duyacağız. İnşallah siz de güzel bir haber alırsınız. Biraz uzun yazdım ama bir kür uygulamadan önce hamile olmadığınızdan emin olun. Bazen geç döllenmelerde idrarda görülemiyo çünkü. Sağlıcakla 😊