Bahriye06 Merhaba 14+2 oldum sabah açkarnına tartıldım 4 kilo almışım çok üzüldüm boyumda 1.58 çok uzun değilim napıcam benn çok yiyorum doğmuyorum evde eşim işte yaptırmıyor dışarıda çıkıp yürüyemiyorum şişiyorum iyice 😢😭
Fts2020 Bahriye06 doktora gittiginde zaten o söyler kilo konusu ona göre size ekmek makarna vs falan kesin der evdede olsa yürü. Ama bence maskeni takıp dışarda yürüyüş yap saglıklı şeyler yemeye bak bi skntı olmaz inş 🥰
Sltn01 Bahriye06 canım fazla almışsın kilo bide bebek daha küçücük bütün kilo sana kalıyor dikakt et az ve sık yemeye çalış hamur işi tatlı yeme bi süre bol su iç hareket et . Ben 16 haftalığım yarım kilo aldım ama hep iş de yapıyorum yürüyüş yapıyorum. Senin sağlığın için canım biraz dikkat
Tortilla Bahriye06 canm dıkkat et 20 hafta kılo almamanı soyluyor doktorlar sonra bırden alınıyor cunku. Ekmek tatlı abu cıbur yeme duzelır dengelersn ılerkı haftalarda
Bahriye06 Fts2020 bol sebzeli proteinli meyve kuru gıdalar tüketiyorum ama hareketsizlik ve ekmek ten oluyo hep
Bahriye06 Sltn01 hamur işi tatlı hiç yemiyorum tatlı çukulata hiç sevmiyorum ama ekmek çok yiyorum bide hareketsiz kalınca yasak lardan sonra hergün düzenli yürüyüş yapıcam ekmeği de azaltabimsem keşke
elen1 ben 22 haftalığım 4 buçk kilo almışm canm az önce tartıldım sende dikkat et yeşillik ye aralarda,abur cuburdan uzak dur sağlıklı atıştırmalıklar hem kiloyu çok aldırmıyor hem bebeğede faydası daha çok oluyor.
Bahriye06 elen1 hamur işi tatlı acur cubur hiç yemiyorum sevmiyorum ama ekmek ve hareketsiz likten oluyo
dlkgndgn10 Haftamıza girdik. 63.3 ile başlamıştık hamileliğe. İlk aylarda bulantıdan bir kilo verdim. Sabah tartıldım gene 63 olmuşum. Canını sıkma, herkesin bedeni hamileliği farklı karşılar. Makarna ekmek tarzı şeyleri yemeye çalış ve evde hareket etmeye çalış. Youtube dan leslie açıyorum o şekilde yürüyorum. Canım istemez ise dans ediyorum. Tavsiye ederim. Bu arada bende 1.58 boydayım. Sağlıklı hamilelik dilerim 🥰
Fts2020 Bahriye06 toplam da 10 kilo falan aldım cnm cinsiyetle alakalı degl bence ben çok iştahlı biri deglm
Bahriye06 Tortilla ekmeği azaltıcam bugünden sonra abur cubur hamur işi tatlı hiç yemiyorum ama ekmek ve hareketsiz ten oldu