Damla________ Kızlar kuaför olan varmi saçımı kızıl kahve yada bakır kahve yapmak istiyorum sonuç ne olur ne alıp sürmem gerekiyor saçım bu [img]https://i.hizliresim.com/rLwPME.jpg[/img][/url]
Masal10 Damla________ sürekli bakır kullanıyordum, 12. Haftamda kumral yapmıştım şimdi tekrar bakıra geçmek istiyorum da bir korkum var 😂 acaba bebek kızıl olur mu???? 🤣
Damla________ Bus_ak18 korkuyorum ya olmaz bide yenisi tutmuyor kınanın üstüne zor yanı sıkıntı yasamak istemiyorum 😂
Hamileyim11 Damla________ canım ben dün ombre yaptırdım kanıtlanmış bir etkisi yok birkaç arkadaşım daha boyatmıştı bebekleri gayet sağlıklı
Damla________ Hamileyim11 yok o konuda sıkıntı yok önceki hamileliğimde iki kere boyadım biri kuaför biri kendim ben rengi tutturmak istiyorum mümkünse onun icin kuaför arkadaş varsa yardım istiyorum
zeynep_2020 Her renk tutar kumral saç rengin. Karamel faln çok yakışır bakırda güzel olur ama çabuk akar, kahve çok banel sıradan olur. Karamel 10 Numara olur 👍
Damla________ zeynep_2020 ben esmerim koyu buğday ten diyebiliriz kendi saçım kestane ama bi suru renk var altta o yüzden rastgele yapamam o dediğiniz renkler çok patlar bende
Damla________ Bus_ak18 olsa iyi olurdu boyardım ama kınanın üstüne boya yapamıyoruz galiba ya bi kuaför yokmuuuu 😂