Gulcan_89 Merry_8 mühendisin oğlu tavsiyesi üzerine C life çatlak kremini aldım. Organik diye düşenerek. Düzenli kullandığım söylenemez ama görünürde Bi çatlağım yok 🤷♀️😊
Okyanus-1 Merry_8 canım şu meşhur lierac var ya ondan aldım ben ama yağ oranı az nem oranı iyi yanında da önce doğal zeytin yağı sürdüm sonrada sıvı vazelin
gldnn Merry_8 ben catlak kremi kullanmiyorum bebe yagi dediler ondan aldim kullaniyorum bebe yagida iyi demislerdi ama ne kadar dogru bilmiyorum :)
Kozaannesi Merry_8 Hamileliğimin başından beri Bio oil kullanıyorum ve hiç çatlağım olusmadi (36haftaligim) Tabi genetikle de alakalı olan bir durum..
Merry_8 Gulcan_89 benimde karnımın sol alt tarafında morluklar oluşmaya başladı catlamaya başladığını düşünüyorum🤦🏻♀️ hiçbirşeyde kullanmadım fakat almayida düşünüyorum ama ne alacağımı bilmiyorum🙈
Barkoddg Yağ falan surmeyi sevmedigim icin hic bir sey kullanmiyirum. 28. Haftadayim halâ catlagim yok bakalim ilerleyen haftalarda ne olacak.
Gulcan_89 Merry_8 benim aldığımı inceleyebilirsin. İçinde kimyasal olmaması daha çok avantaj. Sonuçta bebeğin sağlığıda önemli
Ebru85 Bio oil öneririm 2. Gebeliğim yine kullanıyorum çatlak ilk bebeğimde çayitlak sorunu yaşamadım bu hamileliğimdede yok şimdilik ama birazda bünyeye bağlı👍
Merry_8 Ebru85 aynen canım bünyeden bünyeye değişiyor benim ilk hamileligim annemde hiç olmamış çatlak mesela fakat bende oluşmaya başladı😭
Betim Merry_8 27. Haftamdayım biooil kullanıyorum sabah akşam daha çatlamadım ileriki haftalarda ne olur bilmem