inancin_annesi grmz31 evet ben dusunuyorum bebek hem cok rahat uyuyor birde durus acisindan cok iyi diye dusunuyorum
Aygul01 grmz31 kesinlikle. Özelikle ilk dönem icin. Bebek kendini anne karnında zannedermiş ve cok rahat uyurmuş. Ayrıca kendilerini uyandirmayida engelliyor uzun ve rahat uyuyorlar. Ama eskiler gibi paket yapar gibi degil kollarin bacaklarını hareket ettirebilecek ama çıkartamayacak sekilde 🌸
Deletedmom217 grmz31 bebeğe göre değişiyor canım. Ben bebeğimi ilk 1 ay kundakladım sonrasında istemedi uyandı. 5 aylık olacak ellerini kapatınca bile rahatsız oluyor şu an. Kundağa alıştırınca bebek büyüdüğünde de kundaksız uyuyamıyor sıkıntı oluyor bazen.
Cucu2015 Yarım kundak öneriyorlar genelde. Kollarını çok sıkı olmayacak şekilde sarıyorsun uyurken. Ellerini istemsiz bir şekilde salladıkları için kendilerini korkutarak uyandırıyorlar. İnternetten bakabilirsiniz birçok markanın yarım kundakları var 🤗
Aygul01 grmz31 olabilir hazır kundaklar daha iyi hatta diyorlar ama bebege bağlı birazda tecrübe etmen lazım.
Okyanus-1 meralburak bende öle bişey almayı düşünüyorum aslında ama hem Antalya da yaşıyorum hem temmuzda doğum havalar kafamı karıştırdı nasıl bişey nerden aldın bide canim
Melikekrtc1 Okyanus-1 Bende antalyada yaşıyorum ve bende e bebekten aldım fermuarlı kundak 15 gün sonra doğum var Allahın izniyle ama bu sıcaklar da bebeği nasıl onun içine sokup uyuturum blmiyorum 🤷♀️ Mahfolucak çocum sıcaktan klima da hasta eder napıcam bilmiyorum 🤔
meralburak Okyanus-1 e bebekten aldm suan ındrmde 19tlye düşmüş atletle yatırabılırsn bn de canakkalede yasıyorum. Yada müslin örtüyle kundak yapabılırsın eskı tip.