Krky Merhaba 👋 adet günumden 3 gün önce koyu visne çürügü gibi kanamam oldu pıhtılı geliyordu üç günün sonunda adet gunumün baslayacagı günde bitti sandım fakat kahverengi akıntı geliyor şimdide acaba üstüne mi gördüm
mlsmrtgl Krky Bahsettiğiniz üstüne görme değilde sanki regliniz sökülmemiş gibi . Üstüne görmede o kadar koyu kanama olmuyor diye biliyorum .
Krky mlsmrtgl peçeteyle silince açık kırmızı ama yogun pıhtili koyu gorunen bir kanamaydi testte yapamıyorum artık yine tek çizgi görücem diye 🤦♀️
mlsmrtgl Krky Eninde sonunda öğreneceksiniz test yapmamak çözüm değil ki . En azından yapın ne olduğunu bilin tedbir alın . Belki gebesiniz ve kanamanız var bu da düşük riski demek . Belki de dış gebelik geçiriyorsunuz . Evet negatifi görmek çok üzücü ama böyle bekleyip belirsizlik içinde kalmaktan daha iyidir bence .
gkckrkfa18 Ben 30 aralıkta üstüne görmüştüm ve ilk önce pembe sonra siyah kahverengi kırmızıya yakın geldi ve 3-4 gün sürdü, regl oldum diyordum meğerse o zaman 2 hafta civarı hamileymişim 👻😌
gkckrkfa18 Krky amin canım benim inşallah seninde hayırlı haberlerini alırız, stres yapma ve test sonuçlarını kafana çok takma ben tam İnancımı yitirdiğim anda öğrenmiştim 🙏
ElifOncul Benim de aynı şekilde kanamam oldu tam regl günümde hatta. Ben de regl olduğumu düşünüp aklıma bile gelmedi meğer hamileymişim. Dr üstüne görmüşsün dedi
Krky gkckrkfa18 takmadan da olmuyor ki canım çok rahattım aslında ama insanların o kadar farkli bakış açısı var ki olmuyor diye düşünmeye başladım artık ve bu beni bayagı etkiliyor
gkckrkfa18 Krky haklısın canım olmuyorda takınca İnan bana bebekte olmuyor yumurtalıkların en çokta stresten etkileniyor sen şimdi her şeyi bir kenara bırak ve özellikle sabahları yumurtanı yemeyi ihmal etme domates tüket düzenli meyve ye su iç ve sürekli dinlen birde kullanmıyorsan folik asit kullanmaya başla 🙏 ilişki sırasında da belinin altına yastık koy 😇 ben yaklaşık bir sene sonra böyle hamile kaldım umarım sende de işe yarar 🙏🙏🙏🙏🙏