Damla________ Gunay92 hiç bi şey bu tamamen yapısal bir şey ne kadar krem sürerseniz surun geçen gün doktorda dedi
Evita Damla________ aynen hergün krem sürüyordum, hiçbişeyim yoktu. 33 te farkettim, aniden karnımın alt tarafı çatladı :(
Fatmanurbetul Bende şuan 32 deyim hiç yok fakat zaten son iki ayda çatlaklar olusuyormus genelde. Doktorumda öyle söyledi. biz yinede bol bol krem sürelim inşallah olmaz. Bu arada ben doğal hindistan cevizi yağı kullaniyorum
Blueberry Fatmanurbetul kaçıncı aydan sonra krem sürmeye başlamak gerekiyo acaba? Ben de aldım ama başlamadım daha
89Kbr 2 hamileliğimde de çatlak oluşmadı. oluşmasın diye bi çaba göstermedim bişey kullanmadım annemde de hiç çatlak yok;malum böyle şeyler genetik olurmuş ☺️
Tomrisme Blueberry Benim karnım kaşınıyor daha 11 haftalığım alerji mi başka şey mi bilemiyorum ama krem sürünce rahatlıyorum. Yani şimdiden başlamış oldum ama sonum belli sanırım 😅
SeHer1909 Blueberry 12 . Haftada başladım ben Lierac a 28 bitmek üzere 13 kiloya yakın aldım bir şey yok ama son 8 hafta önemli olacak benm için
Blueberry Tomrisme sür sür zarar gelmez 🤗 ben de 7 haftaya girdim daha ama şimdiden aldım senin gibi başlarım ben de erkenden
Tomrisme Blueberry Bu sabah kaşıntı ile uyandım karnımdan göğüs altına kadar sürdüm kremi biraz aldı kaşıntıyı umarım sürekli böyle kaşınmaz 🙏🏼